Kot da Disneyland še ni iztisnil vseh postankov, da bi se spremenil v Winter Wonderland, park še vedno doda na svoj dolg seznam Instagrammable, počitnice navdihnjena živila. Po tem, ko je prejšnji mesec popeljal piščančja kurrosa, je Disneyland dal redno sladoled začasno preobrazbo in zdaj služi parku sladkarije sladkarije sladkornega trsa.

Oglejte si to objavo v Instagramu

To je božični sladkorček, sladek, kot je mogoče! ��❤️�� // ��: nas! ��♀️ • Všeč nam je dodaten dotik božiča, ki ga lahko dodate v to klasično prigrizko DCA! Zmečkane sladkarije, ki jih naredite za perfume, se najdejo v prijetnem konju! (zakaj ni emajatov sladkarije čebele)

Objava, ki jo delijo boginje ���� & proclaimers �������� (@disneymuses)

Disney Muses je posnel fotografijo zdravljenja prek Instagrama. Glede na sliko, Disney sladkarije sladkarije sladkarije sladkorja značilnosti služijo tradicionalnih, vanilijev sladoled, ki je na vrhu s sladkarije trsja posipov, vse služil v vaflje stožec. V hotelu Cozy Cone Motel v Carslandu lahko najdete čudovito počitniško sladico in če nameravate odpotovati v Disneyland med počitnicami, boste zagotovo želeli dodati na svoj seznam prigrizkov v parku, ki je ne boste odšli brez težav.

Seveda, če ne boste preživeli počitnic v Mickeyjevem vesolju v Kaliforniji, lahko še vedno popravite poprove mete prek piškotkov pepperminta Disney World v pekarni Main Street Park.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.