Če ste kdaj opazovali Ace of Cakes na omrežju hrane in misli, Popolnoma bi lahko ponovno ustvaril to torto Betty-White obdan z mladiči, imaš srečo: Zvezda kaže, da si ustvarila mesto za vas. Zadnje podjetje Duff Goldman, zunaj Charm City Cakes, se imenuje Duff’s Cake Mix – trgovina, ki vam omogoča, da izsušite svoje sladice.

Duff's Cake Mix

Grant Babbitt

Takoj, ko vstopite v eno od svojih trgovin v Kaliforniji, boste v vsaki barvi mavrice videli množično pekovsko torbo, napolnjeno s pecivom, ki ga pokrivajo fondanti, ter vrstice v vrstah brezmešanih čokolade in konfetskih piškotov. Plačate 36 dolarjev za 6-palčno plastično torto ali 28 dolarjev za pakiranje šestih keksov, nato pa zgrabite pladenj in spustite črto, v kavarni, oblečite karkoli zmrzali, fondant, škropljive, sladkarije in okrasne pripomočke, ki jih želite. (To ni samo osnovna izbira mavričnih ali čokoladnih škropiva. Imajo kamnite kristale, peskanje sladkorja v vsaki barvi mavrice, drage – to jo imenujemo.)

Duff's Cake Mix

Grant Babbitt

Obstaja tudi kartica z navodili, ki prikazuje poškodbe po korakih, kako ustvariti priljubljene modele torte, kot so enolončnice, naravno čebulice, minions in da, On, ki živi v ananasu pod morjem, Spongebob Squarepants. Ali pa lahko greš lopov in oblikuješ lastno stvar. Ti si.

Lahko celo pokažete sodelavcem fotografijo torte, ki jo imate v mislih, in dobite nasvet o tem, kako ga ustvarite sami.

Spongebob Squarepants Cake

Grant Babbitt

Na prvi pogled se lahko zdi, da je mesto priljubljeno mesto za rojstne dneve za otroke – in to je – vendar se pri starših, ki želijo rojstnodnevne piškote svojega otroka izkazati enako priljubljene. Ne da bi se izognili plačilu avtomobila za vsa orodja za peko (ali težav z izdelavo fondanta iz nič), je dejal en delavec.

Preprosto je videti apel: v eni uri lahko ustvarite torto Spongebob, tako da se boste prisegli, da je iz pravih Charm City Cakes, samo vi dobite najvišje zadovoljstvo ponižnega zbiranja za vsakogar, ki ga poznate, da “oh, to Ja, nekako jutro sem jo vrgel skupaj. ” Tukaj, s čopičem odtrgamo s tvoje rame.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.