sliko

Nachos: Tudi ko so slabi, so še vedno precej super. In medtem ko nimamo nič proti običajnim hrustljavim tortilskim čipsom, ki so v topljenem sivu zadušili, so tisti, ki izstopajo, nacho vsakdanje nachos. Tukaj si lahko ogledate najljubše v vsaki državi.

sliko

Alabama

Bar-B-Q Nachos pri Jim ‘N Nicks Bar-B-Q

Več lokacij

Čipi so na vrhu z mešano solato, dimljeno paradižnikovo salso, queso omako, kislo smetano, pikantno papriko Serrano, razrezane cheddarje in žara, poleg tega pa vam izberejo prekajene mesnine restavracije, kot so svinjska svinjina, svinjska kaša, goveji kruh in puranje.

Aljaska nachos

Timberline
Aljaska

Crab Nachos na Timberline Bar & Grill

Juneau

Ko pridete čez neverjeten pogled z vrha Mount Roberts Tramway, naročite ploščo teh nachos. Tortilski žetoni so natovorjeni s smetanskim krempljem, pico de gallo, črnim fižolom in koruznim sladicam, shedi Cheddar in Monterey ter s tankimi avokado-apnenimi prelivami.

sliko

Arizona

Jalapeño in Bacon Nachos na Criollo Latinska kuhinja

Flagstaff

Hrustljavi delci slamnate slanine iz češnjevega krapa krasijo žetone, obdane z žganjem in sirah cheddar, črni fižol in kosi avokada.

sliko

Arkansas

Roštilj Nachos v Whole Hog Cafe

Več lokacij

Kaj je enostaven način za izboljšanje vašega trčenja tortilja in čipov? Veliko in veliko nagrajenih mesnih žar. (V tem primeru pojdite na vlečeno svinjino.)

sliko

Kalifornija

Build-Your-Own Torrey Nachos na Taco Surf Shop

San Diego

To mesto v San Diegu omogoča dinerjem, da prilagodijo svoje čips in stopljene cheddarje s štirimi od 15 možnimi prelivi, vključno s pečenimi gobami, enchilada omako in kašo.

sliko

Kolorado

Nachos DeLuxe v Billy’s Inn

Denver

Ko se odločite za kup sira, vlečene svinjine in gume, bi lahko lepota te planine žetonov le tekmovala z Rockies.

sliko

Connecticut

Nachos s klobaso v Vivi Zapata

Westport

Dve vrsti začinjene mehiške chorizo ​​in italijansko top vrvico čipsov in čednega sira, zadušenega z domačim prežvekovanim fižolom.

sliko

Delaware

Los Nachos Grandes pri Taverna Deer Park

Newark

Oskrba hišnega čilija s hišo naredi to ploščo vroči nered v najboljšem možnem smislu fraze.

sliko

Florida

Kubanski Nachos pri El Meson de Pepe

Key West

V celoti podpiramo karibski riff, ki stoji ropa vieja, picadillo (latinskoameriški spin na čiliju), guacamol, razrezani cheddar, kocke in paradižnik na čredah na hrustljavi domačih čebelnjakih.

sliko

Gruzija

Buffalo Chicken Nachos pri Tin Lizzy’s Cantina

Več lokacij

Ti slabi fantje pridejo v ogromno kovinsko vedro (ja, ti si prebral to desno). Napolnjena je z začinjenimi tortilnimi čipi, queso blancom, sesekljanimi zelenimi in paradižniki, razkosanim modrim sirahom, kockanim piščancem na mehurju in rančnim prelivom.

sliko

Hawaii

Pikantna tuna Nachos na Restavracija Cuatro

Kihei

V fancy twist, ti nachos par hrustljavo wontons, avocado aminokisline, tartufi aioli, cilantro pesto in latinsko-korejski vročo omako.

sliko

Idaho

Italijanski Nachos pri Firehouse Grill

Ammon

Globoko ocvrti wontons so precej okusni sami, vendar si jih predstavljamo z raztaljeno mozzarello, rezine italijanske klobase in piščanca, paradižnikovega paradižnika, jalapeñosa in prelijemo omako Alfredo. Da, prosim!

sliko

Illinois

Na-cho Kim pri Saucy Porka

Chicago

Ta zasvojenost mešanice korejskih in mehiških okusov združuje kimchi z mravljinčastim jezikom z razkošnimi nuggets svinjskih karnitov, svežino svežih plemen, jalapeno-česen aioli in koruzni čips.

sliko

Indiana

Piščanec in Chorizo ​​Nachos v La Margarita

Indianapolis

Zakaj uporabljati eno meso, če lahko uporabite dve? Vsaj to je filozofija tukaj, kjer vržejo razrezano piščanco in lokalno izdelano Goose chorizo ​​na ročno izrezane tortilje, skupaj s karamelizirano čebulo, sirah in kislo smetano.

sliko

Iowa

Waffle Fry Nachos pri Jethrojev BBQ

Več lokacij

Seveda, lahko greste po običajnih žetonih, vendar pojdite še en korak in naročite različico z začinjenim krompirčkom. Kakor koli že, izberete si meso (piščanca, dimljena piškota, vlečena svinjina ali krtačo) in celotni šibang se zadenejo z belo cheddarjevo omako, z izrezanim sirom, dimljenim koruznim pico de gallo, guacamolom in kislo smetano.

sliko

Kansas

Espi-nachos v Johnny’s Tavern

Več lokacij

Pozdravite popolno poroko tangi, slanega, kremastega in krhkega: kisle jalapeños in kisle rdeče čebule, čipke, kuhani česni, razkosan feta sir, hišna žara in omaka s svinjskim mesom. Precej veličasten, če vprašaš nas.

sliko

Kentucky

Svinjski Nachos pri Proti Grain Pivovarni in Smokehouse

Louisville

Pozdravite popolno poroko tangi, slanega, kremastega in krhkega: kisle jalapeños in kisle rdeče čebule, čipke, kuhani česni, razkosan feta sir, hišna žara in omaka s svinjskim mesom. Precej veličasten, če vprašaš nas.

sliko

Louisiana

Jerked Nachos pri Juan’s Flying Burrito

New Orleans

Štiri toppings-črni fižol, džek in cheddar sire, avokado in cilantro-temper toploto iz strmega piščančjega piščanca, medtem ko še dva (čipotna kisla smetana in ananas salsa) kick it takoj nazaj.

sliko

Maine

Grande Nachos pri El Rayo Taqueria

Portland

Naročite jih z eno od petih osnovnih prelivov (chorizo, razrezano svinjino, piščanec na žaru, goveje meso ali mešanico črnega pasme in veggieja), nato pa še korak naprej z guacamolom, razrezano solato, domače kremo, redkevami, soljenimi jalapeños , cilantro in salsa hišo.

sliko

Maryland

Crab Nachos pri Jimmy’s Famous Seafood

Baltimore

Ti trije obarvani čipi so utopljeni v dekadentni kokoši z drobljenjem. (Kardiolog že kroži.)

sliko

Massachusetts

Južno od mejne pristanišča na Sunset Cantina

Boston

Klicanje teh nachos zabava ni šala – na vaši izbiri so izbrani piščančji, goveji ali tričlanski čili, jalapeños, palačinke, paradižnik, črne oljke, sokovi in ​​cheddarski sirevi, razrezana solata zelene solate, guacamole in kisla smetana. Če ste drzni, pojdite na XXL velikost.

sliko

Michigan

Duck nachos v Pivovarni Vivant

Grand Rapids

Pripravite se na premagati emoji hvale in ne samo zato, ker jih boste jedli v obnovljeni kapeli. Ta čudna plošča dobrega položi svoje žetone z briejevo smetano, raco konfitacijo, sesekljanim paradižnikom, karamelizirano čebulo in račji ocvirki.

sliko

Minnesota

Steak Nachos na El Taco Riendo

Minneapolis

Kaj te nachos ločuje od večine je nenavaden, povsem očiščen zrezek, ki je narejen nad sesalcem pinto fižola, pico de gallo, jalapeños in cheddar omako.

sliko

Mississippi

Crawfish Nachos na Ole Biloxi Fillin ‘Station

Biloxi

Združevanje ultra svežega raroga in sladke in začinjene omake naredi vrsto nachos, ki jih boste vzeli domov, da bi se spoznali s starši – malo fensi in rafinirani, vendar z dobrim duhom za humor.

sliko

Missouri

Nachos Grande pri Nachomama Tex-Mex

St Louis

Pikantno visoko s stopljenim cheddarjem, kislo smetano, guacom in pico de gallo-plus zrezkom, piščancem iz rotisserieja, kozicami ali zelenjavo na žaru – te nachos živijo po svojem imenu.

sliko

Montana

Bison Nachos na Tedovem Montana Grillu

Več lokacij

Bison čili in topljeni poper jack sir daje teh nachos nekaj Zahodni voh.

sliko

Nebraska

Nachos al Pastor pri La Casita

Omaha

Neobvezni pritrdilni elementi tukaj (pinto fižol, topljeni sir, kisla smetana in surova čebula) pustijo bogatemu in svinjskemu pastorju resnično sijaj. To je dokaz, da preprosto ne pomeni dolgočasnega.

sliko

Nevada

Fusion Nachos pri KoMex Fusion

Las Vegas

Polkovnik, pol krompirček, vse okusno. Zahtevajte bulgogi in kimchi; subtilna toplota iz obeh dobi lepo ojačena s hišo korejsko vročo omako.

sliko

New hampshire

Piščanec in česen Nachos v Hermanos Cocina Mexicana

Concord

Ta točka postavlja italijanski spin na klasično, s česnovo obleko iz česna, ki se je preplavila nad piščancem na žaru, topljenemu jacku in sirah cheddar ter čipom iz koruznega tortilja.

sliko

New Jersey

Naanchos pri Matt & Meera

Hoboken

Indijske in mehiške kuhinje morda niso prva prehrambena mešanica, ki si jo lahko predstavljate, vendar v tem predjedu deluje čudovito, ki zajema hrustljave trikotnike naana z raztopljenim sirom iz masala in dvema vrstama chutney.