Glede na raznolikost čudnih jogurta / sladic in križanj tam zunaj, se čokoladni jogurt zdi skoraj skromen v primerjavi. Obstaja toliko slabo zasnovanih desertnih joguratov, da postane vse ena laktoza, sladkarije in zamegljenost, ko poskušam razmišljati o tem (Trix Yogurt izstopa kot pomemben storilec). Torej, ne, čokoladni jogurt se zdi trezna alternativa sladkarijam, ki meša na granolah, ki lebdi čez apno zeleno skodelico laktoznega blata.

sliko

Vstopite v čokoladni jogurt Oikos, del linije “Pure Pleasure” Stonyfield Organic. Kot pravi kontejner, je “brez odlašanja s krivdno čokolado”, ki daje poudarek beljakovinam nad vsem in vsem ostalim. Glede na to, da vsebuje 10 gramov beljakovin na oskrbo s 4 ounami, lahko privede do razlikovanja pri zdravem sladico. Vendar pa morate preseči 16 gramov sladkorja, preden se začnete počutiti nadležnega za ves protein.

Po grškem jogurtu je ta precej debel čokoladni jogurt stradal v liniji med jogurtom in pudingom. S čokolado, ki prebiva večinoma na dnu (skoraj v obliki sirupa), morate rahlo zmešati, da dosežete ravnovesje čokolade / jogurta. Aroma, čeprav ni globoko čokoladna, je dovolj zadovoljiva in bolj podobna okusu temne čokolade kot prikrita mlečna čokolada. Imela je kakovostno čokolado, z razumno količino sladkosti in prijetno in uravnoteženo sladkostjo. Glede na etiketo in trženje tega kot grškega jogurta bi bilo lahko veliko debelejše in zdelo se bolj skladno z rednim jogurtom.

Resnična prodajna točka tega jogurta (poleg tega, da je certificirana organska) je, da je brez maščob in ima samo 110 kalorij na posodo. To je gotovo, da pritegnete tiste potrošnike, ki se zavedajo kalorij, ki se želijo obrniti stran od sladoleda in pustiti to grdo skodelico v preteklosti.

Oikos Chocolate Pure Pleasure Yogurt se prodaja v kontejnerjih za 4 ounce (3,99 USD na 4-paket) in je na voljo v večjih supermarketih po vsej državi.