Če ste kdaj želeli iti v resnično situacijo Willy Wonka, pojdite v Brooklyn. Globoko v občini, v novo zgrajeno območje, imenovano Industry City, boste našli sedež Li-Lac Chocolates. To je točno tisto, za kar bi upali – in odkrito pričakujemo – iz tovarne čokolade: napihovanje kadi vseh vrst čokolade, visokih kipov iz treh nog, izdelanih iz stvari, in stekleno ohišje, polno vsakega tartufa, ki ga je mogoče zamisliti.

sliko

Sarah Weinberg

Vse v Li-Lacu so ročno izdelane, oblikovane in oblikovane s strani moških in žensk, ki so že desetletja delale v najstarejšem čokoladnem domu v Manhattnu. Čokoladni predmeti bi proslavili vsakogar z PG strastjo – nogometom, čevlji, psi – vendar je morda najbolj impresiven šahovski set za življenjsko velikost. Plošča je bila dejansko sestavljena iz štirih mini plošč, ki so bili oblečeni v belo in temno čokolado. Chocolatiers barve vsak drugi kvadrat kalupa z belo čokolado, nato pa nalijte plast temne na vrhu.

sliko

Sarah Weinberg

KUPITE ZDAJ: šahovski set za čokolado, 95 dolarjev; li-lacchocolates.com

Pawns in kraljevske figure so tudi trdna čokolada. Prednosti pri Li-Lacu imajo postopek do znanosti: napolnijo kalupe, jih dotaknejo, dokler ne izginejo vse zračne mehurčke, čokolada pa se zalepi v vsak kavelj in prag, nato pa jih popije v hladilnik, da se strdi. Od tam jih prevažajo v drugo vrsto, ali ljudje, ki čiščenje in poliranje kosov, tako – če ste jokali – jih lahko napačneš za resnične stvari.

sliko

Sarah Weinberg

Celoten niz prodaja za 95 $ ali pa si lahko dobite kosov za 65 $.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.