Če Mikrovalovna obroka za eno je najbolj žalostna kuharska knjiga, ki ste jo kdaj videli, naj vam predstavim svojo pravočasno podobo, Instant Pot Cooking za dva. Tlačni štedilnik je postavil Amazonove zapise in je postal nujno potreben kuhinjski pripomoček, zato so se spremljevalne kuverte hitro spremljale. Kot je odkril uporabnik Twitter-a @mikerugnetta s pomočjo očal, so očitno imeli veselo podobno umetniško smer.

KUPI ZDAJ: Instant Pot, 150 dolarjev; amazon.com

Veliko riffov na par prijaznih kuharskih knjigah Instant Pot vse kaže človek za žensko, z rokami pa je obdano okoli pasu ali roke, ki ji kažejo, kako poseči zelenjavo. To je fizična utelešenje #mansplaining, ker ugibati kaj, moški? Vemo, kako naj prekleti poper popijemo. Sledilec @ Felicious1908 je komentiral: “Oh, zato nekateri od mojih receptov ne pridejo točno prav, ne kuham s človekom, ki stoji nad mano.”

Ko enkrat preidete na romance romane, boste opazili nekaj drugih čudnih stvari … kot so sestavine, ki sedijo na pultu. “Nikoli nisem uporabil Instant Pot, ampak sodeč po teh slikah, to je stroj, v katerega postavljate jajca, zeleno solato, kruh, sesekljane paprike in iz tega prihaja užiten obrok. Nekako” @mikerugnetta napisal.

KUPITE ZDAJ: Instant Pot za dve kuharski knjigi, 8 $; barnesandnoble.com

Lahko kupite kopijo ene od teh knjig na lastno odgovornost, ali – če kuhate več ljudi – lahko prelistate naše testirane in preverjene recepte tukaj.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.