Internet je že dolgo znan kot bastion resnice, miru in pozitivnosti, kjer nihče nima negativnega mnenja o ničemer. Dokler kdo ni začel govoriti s vročimi psi. Ne vročih psov drugih ljudi, mislim, da si – so se upali, da bi posegli s svojimi frankami, ki bi izgovarjal nesramno krivo zadovoljstvo … in jih polnil s kikirikijevim maslom.

To je vrsta groze, ki jo lahko tekmujejo samo z učenjem Netflixa, ki je izšla iz druge sezone Sense8, ali da ste zamudili nočno karaoke nočno klovnovsko posestvo. Dražljivost ljudi, da dajo nekaj drugega kot ketchup, gorčica ali ljubek na vročem psu – in ga priporočite drugim! Seveda je to postavilo Cvrkut v blaznost, saj so ljudje tehtali.

Torej, v imenu novinarske celovitosti (ne, neizprosne nososti!), Mi imela raziskovati. Očitno, to ni nič novega: mnogi ljudje po vsej državi so priznali, da uživajo v kombinaciji kot otroci. Tržnica mesa v Pittsburghu je leta 2006 začela prodajati vroče piščance arašidovega masla, potem ko jih je zahteval prvi ocenjevalec – in se trudil, da bi jih ohranil na zalogi.

Oscar Mayer se je celo vrnil na krov, poslal nam je vroče pse, peciva in arašidovo maslo, ki smo ga v skladu z navodili paketa pripravljali. Konec koncev je to znanstvena misija. Odločili smo se za segrevanje arašidovega masla, ki ga je na vrhu vsakega vretenca, kot bi si ketchup.

Po kosilu je bilo okrog 20 ljudi dostavljeno krožnik, od katerih so se odločili, da bodo raje prešli – ali, šokantno, napolnijo hladno in trdo gotovino za kosilo. Izkazalo se je, da gre za brezplačno kosilo, samo ko gre za vroče pare iz arašidov, ljudje so želeli, da ni bilo.

Kikirikije Butter Hot Dogs
Candace Braun Davison

Začetne reakcije so bile točno tisto, kar bi pričakovali: “Kaj je to?” “Zakaj – samo zakaj ?!” “Ne ne ne.” Obstaja tudi izredna količina tresenja glave in podpore od pladnja, kot da bi lahko napadel v vsakem trenutku.

Končno, velik test okusa:

“Všeč mi je vročih psov, rad imam arašidovo maslo, v redu sem s tem,” je odprla grafična urednica Vineet Sawant.

“Jaz bi raje ne bi nadaljeval z jemanjem tega,” je začel producent Charlie Gillette, preganjal psa po enem ugrizu.

“To je malo sladko,” je dejal video urednik Ross Perkel. “Nisem skoraj tako odpuščen, kot mi govorijo možgani.”

Na splošno so pripombe skušale te narave: ali si sovražil samo idejo o tem in ni mogel sprejeti širjenja na vročem psu, ali ste bili v redu z njo … vendar ga ne bi želeli kaditi kmalu. V zadnjem taborišču je trend upadal v skladu s poljubno arašidno jedjo. Če vam je všeč tajska arašidovo omako, vam verjetno ne bo motilo, da se PB postavi na vročega psa, preprosto in enostavno.

Je živel do hype? No, seveda, na način, ki ga naredi vsak internetni trend: ostali ste občutljivi in ​​malo prazni, ampak oh, tako pripravljeni na tweet natančno, kako se počutite glede tega do vaše mame in vaših 67 drugih privržencev. Ker obupno, obupno potrebujejo vedeti – tako kot morate to prebrati, da bi vedeli resnico o tem nepričakovanem kombiniranem. Ni za kaj.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.