1

sliko

Ne pozabite, da ga pozneje pozabite!

2

Zelenjavna juha

Včeraj so se preostale ostanke spremenile v veggie juho. #worldfoodday #nowaste #momsrecipe �� Sopa de vegetais com kot sobras de ontem. # diamundialdaalimentação # semdesperdício #receitadamae

Objava je delila Gisele Bündchen (@gisele)

Če si mislil, da se šalimo o Giseleju in Tomu, ki je dal 80% zelenjave, razmislite znova. In bolje verjamete, da so ti veggini ekološki, ker po besedah ​​Campbella: »Če ni ekološko, ga ne uporabljam.«

Campbell celo oblikuje svoj meni za teden in ga postavi na števec, tako da lahko par vidi, kaj je na krovu.

3

Sveže sadje

Čas prigrizkov #stroberry #blueberry #raspberry #blackberry #kiwi ��⌚️��Hora do lanche #morango #mirtilo #framboesa #amora #kiwi

Objava je delila Gisele Bündchen (@gisele)

OK, tako da je to zapleteno. Gisele in kiddos jedo sadje, ampak Tom? Ne preveč. Po besedah ​​Campella “bo jedel banane v pecivo. Toda v nasprotnem primeru raje ne jedo plodov.” Očitno Tom raje zelenjavo.

4

Sveža zelenjava

Poglejte, kaj sem dobil z mojega vrta danes zjutraj. Tako srečen!!! �������� Olha o que eu colhi no meu jardim esta manhã. Muito feliz!

Objava je delila Gisele Bündchen (@gisele)

Toda samo nekateri veggije naredijo rez na Bradyju. Ker Campbell trdi, da nightshades niso protivnetni, ne bo služil četrtletnim paradižnikom, paprikam, gobam ali jajčevjem.

“Paradižnik se vsakič zjutraj, a morda samo enkrat na mesec,” pravi Campbell. “Zelo sem previden glede paradižnika, ki povzročajo vnetje.”

Kuhar je posvečen pridobivanju najsvetejšega proizvoda, ki včasih nakupuje dvakrat dnevno za živila.

5

Zeleni sok

Zeleni sok ljubimec! ❤️❤️❤️ Fã de suco verde!

Objava je delila Gisele Bündchen (@gisele)

Gisele pomaga malo v kuhinji, tako da kosila za svojega sina Benny pride v šolo. “To je sama,” pravi Campbell. Ampak ona je tudi fanatika zelenega soka, sama po sebi sadje in zelenjavne pijače – in očitno tudi njene majhne – preden jih objavijo v Instagram.

6

Kvinoja

Všeč, kosilo doma! #healthy #kale #beet #broccoli #quinoa #avocado #sweetpotatoes #cherrytomatos ������ Almoço em casa! # sostava #couve #beta # brócolis #quinoa #abacate #batatadoce #tomatecereja

Objava je delila Gisele Bündchen (@gisele)

Ko pomislite na udobno hrano, se lahko spominjate ocvrto piščanec ali čil, toda za Gisele in Tom je udobna hrana kvinoa, rjavi riž in druga cela zrna.

“Jaz sem vse v službi jedi v skledah, ravnokar sem naredil to kvino posodo z olupljenimi zelenjavami. Uporabljam kale ali švicarsko zelenjavo ali pese, dodam česen, opečen v kokosovem olju, nato pa nekaj opečenih mandljev ali to indijsko omako z apnom curry, lemongrass in malo ingverja. To je samo udobna hrana za njih, “je dejal Campell.

Služil jim je tudi surovo lazanje. Nismo prepričani, kaj točno to pomeni, vendar bi radi videli recept.

7

Topla voda z limono

Po Giselejevih objavah v Instagramu vsako jutro prične s kozarcem tople vode z limono. Torej, tudi njen hidratantni rutin je milje pred našimi.

8

Pusto meso

Pražen Salmon

Par se drži mesa, vendar jih le 20 odstotkov časa. Campbellovi izbirčki vključujejo organsko zrezko, raco (čeprav redko), piščanca in divji losos.

9

Granola

Granola - Foods That Are Not That Healthy

Getty Images

Za prigrizke paroji dosegajo majhne ugrize, ki jih ročno izdelajo Campbell podobni dehidrirani sadni in sadni usnje, surove granole in surovi granolski čokoladni piškoti. Sliši se … kartona.

10

Kokosova voda

“Deus ajuda quem cedo madruga.” Bom dia Brasil !!!! # amorestáemtodaparte # melhoráguadecocodomundo ✨❤️✨ “Zgodnja ptica ulovi črva” ​​Dobro jutro !!!! # ljudskazadevoda #bestcoconutwaterintheworld

Objava je delila Gisele Bündchen (@gisele)

Gisele je nekako obseden s kokosovo vodo naravnost iz plodov, ki na Instagramu postavi več samozavesti z brazilskimi kokosovimi oreščki, posnetimi s slamo. Če ne pije zelenega soka, pije iz ene od teh naravnih lepot.

11

Kaj NE JEDI

sliko

Skrij svoje Pop-Tarts. Po besedah ​​Campella “sladkor je smrt ljudi”. (Morda povzroča strah, je ena od njegovih taktik prehrane?)

Druga velika no-nos za družino Brady-Bündchen so: bela masa, MSG, jodirana sol, paradižnik, paprika, gobe, paradižnik, jajčevci, kofein in mlečni izdelki. Torej v bistvu, vse kar doma v mojo kuhinjo prav zdaj. Trdno!

Sledite Delish naprej Instagram.