Ko je Matt Adlard povedal svoji dekletu, je hotel zagnati kanal YouTube, kjer je pečen – brez srajce – odgovorila je natančno na način, kako bi pričakovali nekoga: “Spomnim se, da sem se vrnil domov in ji rekel:” Jaz sem začel te stvari, in ime je Topless Baker. ” Samo pomirila se je in se mi smejala, «se spominja Adlard. Zamisel je bila samo šala med prijatelji, ki so vedeli, kako je Adlard dolgočasen z njegovo službo od devet do pet, toda edina stvar, ki je smešna za Topless Baker leto po njegovem začetku, je bil nori uspeh, ki ga je imela.

sliko

Jonathan Boulton

Število navdušencev prek Adlardovih kanalov YouTube, Facebook in Instagram znaša skoraj pol milijona in mu je prineslo neverjetne priložnosti. Nazadnje je podpisal partnerstvo s tekmo, zaradi česar je potoval po državi, ki je gostila kuharske razrede za posameznike. Meniji – eno za jutranje po šopek, eno za tretjo večerjo in eno za polnočitev – dober znak blagovne znamke Adlard za.

sliko

Jonathan Boulton

In – da – celo njegova punca je na tem mestu. “Zdaj ljubi Topless Bakerja,” pravi Adlard, “ne dovolite ji prebrati nobenega komentarja na YouTubu.” To je zato, ker tisti, ki jih dobi veer bolj X-rated kot PG-13. Adlard jim ni treba težko poiskati; ostanejo na skoraj vsakem posnetku, ki ga posname. Vzorčenje: “Ta torta ni edina stvar, ki mora hoditi v hladilniku, da se ohladi za nekaj minut.” “Pojdite vame, govorim o torti, očitno.” “Upam, da torta ni edina stvar, ki je sedem centimetrov.” “Kaj si spet pekel? Oprosti, vznemirjen sem.”

sliko

Jonathan Boulton

Ampak Adlardov stitik ni vse kožne in gole torte, čeprav jih res zmrzuje, resnično. Odrasel je s kuharskim očetom in medtem ko je večino očetovega nasveta ugnal kot otroka, je Adlardu še vedno uspelo podedovati nekaj glavnih veščin. Obvladal je vse najtežje trende – zrcalne sokove, zapletene pite skorje, makarone – in vsakodnevno prikriva svoje občinstvo.

Običajno Adlard med predvajanjem posneli predpasnik, a ko je dosegel 100.000 naročnikov na YouTubu, ga je vzel. Navijači so ga poskušali prepričati, naj gredo tudi brez dna, toda Topless Baker se še ni strinjal: “Če pridem do milijona in moram narediti epizodo brez dna … Skrbi me, da bom dosegel milijon!”

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.