Kaj Your Cereal Says About You

Instagram / Delishdotcom

Ne glede na to, ali nam je všeč ali ne, ljudje pogosto razlagajo stvari, ki jih počnemo, recimo, nosimo in jedo kot namige, da odkrijemo posebno snežinko, ki jo je vsak od nas po naravi globoko v notranjosti. Nekaj ​​iskanja duše smo naredili med suhim blagom v trgovini z živili in po nekaj zelo neznanstvenih raziskavah, ki so preiskovali občinstvo, so spoznanja, ki smo jih odkrili.

sliko

Katja Cho
Cimet Toast Crunch

Če ste ljubitelj CTC-ja, verjetno nimate samo za zajtrk – redno ga jedo peščica, bodisi naravnost iz škatle bodisi v škatlici Ziploc kot ponoči. To je zato, ker verjameš, da se počutiš vedno in takrat, toda počneš tako odgovorno: Nutella je pravzaprav iz pravega kozla (čeprav zagotovo ne sodiš ljudem, ki to počnejo). Ti si precej odpuščena oseba, vse v vsem.

sliko

Katja Cho
Cap’n Crunch’s Crunch jagod

Priznajte: vaše oči so postale rdeče kot Cap’nove, ko ste izvedeli, da je Taco Bell izdelal to žito v luknjah, ki so bile napolnjene s kremami. Ti si otrok v srcu, ki je pripravljen poskusiti kaj novega, a ob koncu dneva (ali začetka) se radi vrnete v klasiko. Ta nostalgija zajtrk vas spominja na dom, zaradi česar je popoln pick-me-up za dneve, ko si samo želijo, da bi poof nazaj v tretji razred.

sliko

Katja Cho
Kashi Go Lean Crunch

Pozabite na petletne načrte – verjetno imate 10-letnico in nas niti ne začnete s tem, kako strateško razporediti svojo vizijo. Imate veliko na svoji plošči (skodelica?) In potrebujete zajtrk, ki vam ne bo pustil, da se boste počutili v 30-ih urah v delovnem dnevu, zato načrtujete napitke z žitnimi kašami. Naj bo to, in Sheryl Sandberg vas bo intervjuval za nadaljevanje Lean In.

sliko

Katja Cho
Barbara’s Puffins

Globoko vam skrbi Zemlja in vaše zdravje – in to vam ne pomeni, da morate tudi jesti karton. Ta žita je brez GSO, je nizka vsebnost sladkorja, škatla pa je izdelana iz recikliranih materialov. Morda bo stalo nekaj več kot nekaj blagovnih znamk na trgu, vendar ste pripravljeni plačati več za stvari, ki so v skladu z vašimi vrednotami. Vstanite v tisto, za kar verjamete.

sliko

Katja Cho
Kakavne puffs

Ste trdo čokolastični in cenite, da obstaja tam podjetje za žito, ki razume, da je čokolada resnično kadarkoli. Kolikor se prepustite svojemu sladkemu zobu, imate tudi praktično stran: ko vaši kakavovi puhovi izginejo, ostanejo čokoladno mleko. Torej, v bistvu si večopravilnost z vsako skledo, ki jo jeste. Genius!

sliko

Katja Cho
Honey Grozdje ovsa

Ste ravno usmerjeni, in kot J.Lo, ste resnični. Premaknili ste se iz sladkih žit z nagradami v škatli, vendar nimate trdne odločitve, da gredo v brezplačno sladko, Am-I-da-crack-a-tooth-on-this? granola. Ti si relativen in dostopen, in prekleto, ljudje kot si ti.

sliko

Katja Cho
Zamrznjene kosmiči

Ti si malo koren, in ne moreš se upreti temu, da bi svoje Tony-jevega Tigerovega vtisa prilepljal vsakič, ko padeš v skledo, ampak to je razlog, da so ljudje tako privlečeni k tebi: jih razorožite s svojim smisel za humor, želite biti del vašega kluba. Heck, želimo biti del vašega kluba. Ali je tajno geslo “grrr-r-reat?”

sliko

Katja Cho
Življenje

Sladkarije v resnici niso tvoja stvar, zato cenite žita, ki so skoraj slana. Ti si nesmiselni tip, ki nima časa, da se spoprime z napornimi živili, ki si vzamejo uro, razen če gre za nekoga za poročne prhe, in celo takrat bi lahko poimenovali ducat restavracij, ki bi jih lahko poskrbeli namesto tega. Vrednoti rutino, zato ste verjetno jedli to žito, saj je njegov “Mikey Likes It” dni.

sliko

Katja Cho
Froot Loops

Ne zanima se, kaj mislijo drugi ljudje, tudi če se zmedejo, ko jedo takšno sladko žito, ko ste že več kot 13 let (ali kdaj). Nimate zdravega snoba; vam je všeč, kar vam je všeč, in se vam ni sram, če ste to priznali. Drugi ljudje verjetno želijo biti tako drzni. In ko vas ljudje preveč ovirajo, hitro opozorite, da imajo žita “naravne sadne okuse!”

sliko

Katja Cho
Golden Grahams

Če bi lahko jedli s’mores za zajtrk, bi bilo popolnoma. Ste dovolj razumni, da se zadržite nazaj (vsaj enkrat na kratko in v tistih časih, ki jih ne? YOLO!), Kričali boste, dobro veste, da nihče ne govori več o YOLO). Vse živite v trenutku, in veste, da so to majhne stvari, ki lahko v torek zavijete v najboljši dan. Pojdi naprej in osvojite dan, ti sončni svetlobi, ti.

sliko

Katja Cho
Honey Nut Cheerios

MKTO-jev “Classic” bi lahko bil posvečen vam, in ne samo zato, ker ste fantje “izleteli” kot “60.” Vaš okus je brezčasen, tako kot ta žita, in težko je najti vsakogar, ki ima kaj slabega, da bi rekel o tebi. Nič ni pretenciozno glede tebe in ste zelo praktični, ko gre za zdravo prehranjevanje, ob občasnem razvajanju tu in tam (hej, namig meda in naravnega mandljevega aroma!).

sliko

Katja Cho
Sadni kamenčki

Ti si življenje zabave in hočeš, da se vsi pridružijo zabavi. Pripeljate ljudje skupaj z vašo mehurčko osebnostjo, kar se odraža v drznih okusih in svetlejših barvah vaših najljubših žit. Plus, veste, da je ta žita popolna za več kot mleko, in se ne bojite, da bi svojo DIY-ja na: zamrznjene, prodnate in čokoladne pokrite zamrznjene banane, sladke smreke s sadnim šunkom, celo makarone sadežnega kamenja, ker ste Vse o tej visoki nizki mešanici.

sliko

Katja Cho
Raisin Bran

Je bilo to, da si zipal mimo nas ob 6.30 uri, da si zaslužil jog, medtem ko je ostal svet, s čudno očmi in čakal na kavo? Stavim, da je bilo, čeprav niste tip, s katerim se hvalite o vaših dosežkih (zato, zakaj vam ne potrebujejo bleščečih, trendovskih žit). Vi ste gonilnik, ki skrbi za vaše zdravje, zato greste za preizkušen in resničen zajtrk, ki je obložen z vlakninami in kalijem.

sliko

Katja Cho
Frosted Mini-Wheats

Preprosto ste obogateni, prav tako pa vam je všeč zajtrk, ki je enako zanesljiv: Frosted Mini-Wheats se ne motijo, ko jim dodate mleko, kot so nekatere druge žitarice in imajo razmerje 1: 1 sladek do skoraj okusen okus. Seno bela podobna tekstura žit zahteva bolj prefinjeno okus, vendar bodimo pošteni – malo bummeda, ko prelijete posodo, in dobite kup kosov, ki so nežni pri zamrzovanju.

sliko

Katja Cho
Grozdni oreščki

Slišali smo ljudi, kot ste vi, vendar smo predpostavili, da so lagali, ko so rekli, da jim je bila všeč ta gosta, krhka žita. Šališ se! Samo tvoja volja in vožnja nas uteleša. Navsezadnje potrebujete bogat z beljakovinami zajtrk s polnim žitom, ki bo sledil vašemu brezhibno aktivnemu življenjskemu slogu. Vaš okus morda ni tako pustolovski, toda v redu je, ker je vaš življenjski slog. Ti si zunanji tip, ki je vedno, vedno se giblje. Ali imate 71 let in ste jo jedli dnevno, odkar je bil Reagan predsednik.

sliko

Katja Cho
Lucky Charms

Ti si brez napora kul. Dokaz? Všeč so jim Lucky Charms, preden so jih ljudje začeli posipati v piškotke, milkshake in na krofe. Trend žita vedno znova in v vsakem trenutku ste: “Um, ali so kdaj izstopili iz sloga?” Ampak ne boste sodili ljudem, ker boste zamudili igrico leprechauna. Zavedate se, da si vsi v svojem življenju zaslužijo nekaj čarobnega okusa, in pridi, preveč je sladek, da sovražiš na koga drugega.

sliko

Katja Cho
Posebna K

Ti si odrasel, neodvisen človek in ti ne trpijo norcev. Poznate svoje slabosti (še posebej vašo nagnjenost za prigrizek v treh urah), zato poskusite z desničarskim zajtrkom začeti dneve prazno. Navadna žita se vam zdi malo dolgočasna, zato morate imeti malo suhega sadja, da dodate okus in teksturo – v tem primeru rdeče jagode. V bistvu, imaš svoj sh * t skupaj, in smo vam zavidati.