Odšli bomo in rekli: naj poslušamo Danea Cooka. Komikar je leta 2007 opozoril na svet, da vabljenje Kool-Aid Manja samo prinese težave. Navsezadnje je ogromna skodelica, znana po kričanju “oh yeaaah”, medtem ko se dobesedno zlomi skozi stene.

“Mali otroci [v teh reklamah] so bili vsi navdušeni.” Ja, ja! ” in potem bi pili iz njega, potem ko so se razbili iz njegove odprte, neumne glave, “je pojasnil Cook. “Če bi bil to jaz, bi bil kot, ne, ne, ne. To steno popraviš, preden moj oče pride domov z dela.” “

Kool-Aid Man

Chelsea Lupkin

KUPITE NJEGOVO: Kool-Aid Man kostum, 39 $; amazo.com

Veljavna točka. Ampak še vedno smo ga ignorirali, tako kot mnogi od vas bodo storili. Kool-Aid je pred kratkim začel z natečajem, da je ljudem do 11. novembra objavil tweet z njimi z uporabo #KrashHere in #Contest, ki pojasnjuje, zakaj si zaslužijo, da bi Njegovo Punchiness napadli svoje domove – ali kjerkoli želeli (nakupovalni center? Spin razred? Datum noči pri Olivnem vrtu ?!). Ko je prišlo do priložnosti, da se je Kool-Aid Man pridružil ekipi Delish za dan, smo se hitro dogovorili. In potem smo se naučili, da morda moški v tako oblečenem kostumu, ki se komaj prilega na dvigalo, ne sme biti uradni uslužbenec. Vsaj ne, če želite v svojih video posnetkih recepta natančnost.

Kool-Aid Man

Chelsea Lupkin

Nenadoma je naša vanilinska torta postala rožnato blato, po tem, ko je bil v njem poln tankerja Kool-Aid. Oh ja? Oh ne, gospod, ne.

Kool-Aid Man

Chelsea Lupkin

Njegovo navdušenje je bilo nalezljivo. Kot vprašljiva gripa si WebMD pozno ponoči v slepi paniki. Kako očarljivo je, da slišiš “OH YEAAAAH” v reklamah in na zabavah, na delovnem mestu, vsakih pet sekund, med konferenčnim klicem? Ne preveč.

Kool-Aid Man

Chelsea Lupkin

Čeprav mu moramo dati rekvizit za zamenjavo jave z vodo in žaganjem v našem aparatu za kavo za Kool-Aid. To je bila precejšnja nadgradnja, še posebej za skupino ljudi, ki živijo od Totsagne in vse, kar se je zbrala.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.