Dunkin' Donuts smoothie

Dunkin ‘krofi

Če menite, da imajo McDonald’s in druge hitroročne verige svoje zaposlene, ki dajejo sveže sadje v blender za pultom, tukaj je preverjanje resničnosti. Prešli smo skozi prehrambene podatke o pecivih v glavnih verigah, kot so Jamba Juice in Smoothie King, da bi ugotovili, katere pijače so maskirne kot zdrava možnost.

sliko

Ne pozabite, da ga pozneje pozabite!

McDonald's smoothie

McDonald’s
McDonald’s

Tekoče jedi McDonald’s so narejene iz sadne baze, ki vsebuje sadne pire in koncentrat sokov, pa tudi ton sladkorja in umetnih arom, ter “tekoči jogurt”, ki je narejen s koruznim škrobom in želatino. 12-oz. McCafé Strawberry Banana Smoothie ure na 190 kalorij, 39 gramov sladkorja in 40 miligramov natrija.

Dunkin' Donuts smoothie

Dunkin ‘krofi
Dunkin ‘krofi

Lahko se zdi, da je najsvetlejša postavka v meniju Dunkin ‘, vendar njihova vsebnost sladkorja naredi tako slabo kot krof. Majhna (16-oz.) Jagodna banana vsebuje 290 kalorij, 54 gramov sladkorja in 80 gramov natrija. Yikes.

Burger King smoothie

Burger King
Burger King

Mešanica tekočine, ki se uporablja v teh Strawberry Banana in Tropical Mango konvekcijah, ni nič drugega kot zdravo. Imajo dodano koncentrirano barvo sokov, da bi jim dali svetlo odtenek, vendar ne dovolite, da bi te zavede v mislih, da je to pametna izbira. Tropical Mango pecivo v 370 kalorij, 56 gramov sladkorja in 70 miligramov natrija.

Oranžna Julius smoothie

Oranžni Julius
Oranžni Julius

Če pitje pijete kot zdrava možnost, je vsekakor najbolje preskočiti to verigo. Izdelane so iz mešanice pijač, plus sadni pireji in sokovi, majhen ananas ali tripleberry pa znaša 250 do 290 kalorij, 55 do 64 gramov sladkorja in 85 miligramov natrija. Ni veliko bolje za vas kot Dairy Queen Blizzard.

Baskin-Robbins smoothie

Baskin-Robbins
Baskin-Robbins

Zaupajte nam in se držite sladoleda pri Baskin-Robbinsu. Trgovina zajemalke združuje pomešanke z vnaprej izdelano bazo pijač, ki ima precej težko izgovorjenih sestavin, vključno s koruznim sirupom. Glede na okus lahko pijete 250 do 310 kalorij, 50 do 65 gramov sladkorja in okrog 50 miligramov natrija skozi to klasično rožnato slamo.

Starbucks smoothie

Starbucks
Starbucks

Čeprav ni na voljo na vseh lokacijah Starbucksa, sta na spletnem meniju podjetja še vedno na voljo dve pestini. Njihova čokoladna jajčica se več kot bere več kot tresenje, z močno omako in beljakovinami in vlaknatimi praškom v mešanici, tipična jagode pa je narejena s podobno bazo z dodanim sadnim sokom in pirejem. En 16-oz. skodelica ima 300 kalorij, 41 gramov sladkorja in 130 miligramov natrija.

Osveži smoothies

Osveži
Osveži

Oglejte si, kaj prihaja v vsaki pijači, preden naročite. Obstajajo pametne izbire, ki jih je mogoče najti na Freshensu, vendar so nekatere možnosti sneaky diete-morilci. 20-oz. Tropska terapija vsebuje 480 kalorij, 89 gramov sladkorja in 30 miligramov natrija. Možnosti menija z visoko učinkovitostjo, kot je Oh Kale! Pojdi malo lažje na slabe komponente.

Jamba Juice smoothie

Jamba sok
Jamba sok

Vsaj na tem mestu lahko vidite, da se v blender dodajo pravi koščki sadja. Na splošno jamice Jamba Juice ne vsebujejo koruznega sirupa, umetnih okusov ali konzervansov. Pridržujejo se zamrznjenega jogurta, šerbeta, sokov, svežega sadja, mleka in ledu, to pa ne pomeni, da niso sladki. Majhen Aloha ananas vas bo stalo 310 kalorij, 67 gramov sladkorja in 35 miligramov natrija. Preverite sestavine in se držite njihove linije Super Blend za manj dodane sladkosti.

Panera Bread smoothie

Panera Kruh
Panera Kruh

Panera vsekakor ni najslabši krivec v tej skupini. Njihove mešanice zmešajo z sadno bazo, naravnimi sladili, kot so agave nektar, grški jogurt in mleko. Obstaja tudi možnost Peach & Blueberry z mandljevim mlekom za tiste, ki raje. Medij je 16 unč in vsebuje od 180 do 290 kalorij, 30 do 47 gramov sladkorja in 30-55 miligramov natrija.

Smoothie King

Flickr Creative Commons / Studio Kei
Smoothie King

Smoothie King ima najbolj edinstvene možnosti izbire in omogoča strankam, da izberejo glede na to, kaj iščejo, da bi se izognili njihovemu pomirjujočemu položaju. Če je to samo za okus, se sladkorne mešanice z mešanico sladkorja naredijo večinoma s sadjem. Fitnes mešanice lahko zagotovijo energijo pred ali po vadbi, medtem ko Wellness Blends in Slim Blends lažje na vašem pasu. Slim mešanice segajo od 222 do 356 kalorij, 12 do 60 gramov sladkorja in natrija od 10 miligramov.