Nobena igra s kartami ni povzročila več družinske drame od Una, saj ne traja veliko časa za preprost krog igre, da bi postal vsesplošna vojna med vami in vašimi sodelavci. Torej, če ste nekdo, ki včasih dobi fizično fizično vlogo med igranjem Una, boste morda želeli preizkusiti to spremenjeno različico igre, ki vam bo verjetno lahko pomagala kanalizirati to energijo drugje.

Prejšnji teden je Uno na svoji uradni Facebook strani predstavil čisto nov način za lastnike kartic, da igrajo klasično igro, imenovano Uno Workout.

Dobra novica je, da vsakdo, ki se zanima za igro Uno Workout, dejansko ne bo moral iti ven in kupiti novih kartic za igro – ker to ni dejanska igra. Pomislite na to kot zabavno majhno dejavnost, s katero se lahko vključite, ko ne igrate klasičnega Uno in spodbujajo preganjajo med sebe in vaše družinske člane. Uporabite lahko katero koli Uno krovu, ki ga imate na voljo za igranje, edino pravilo igre pa je, da izvedete ustrezno vajo in število ponovitev za katero koli kartico, ki jo sestavite. Igralci, ki pripravljajo zelene karte, morajo narediti čepe, medtem ko so rdeče karte za krčme, rumena za skakalne drsalke, modra za potiskanje in risanje divje karte pomeni, da lahko izberete 10 od teh dveh vaj. Torej, če ste pripravili rdečo 8, bi morali narediti osem škrtic, namesto risanja divje kartice in izbire, kaj storiti sami.

Igra je nora preprosta, in če iščete igrati do konca na tistih novoletnih treningih, potem je to lahko preprosta rešitev.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.