Kelly LeVeque svetuje hollywoodski eliti o vseh stvareh zdravju in wellnessu, vendar holistični nutricionist zvezde postane celeb v sebi. Na petah izpustitve prve knjige, Body Love, Dodala je Jennifer Garner in Tiffani Thiessen kot stranke in oboževalce. To je na vrsti obstoječe čakalne vrste LeVeque, ki vključuje Jessico Alba, Emmy Rossum, Chelsea Handler in Molly Sims.

Oglejte si to objavo v Instagramu

❤️this babe. #Repost @jessicaalba · · · Tako hvaležni za najboljšega nutricionista @bewellbykelly,!

Post delijo Kelly LeVeque (@bewellbykelly) dne

Verjetno ste videli ime LeVeque – in njeno blagovno znamko Be Well By Kelly – vezano na pecivo. Poznana je po formuli, imenovani Fab Four: mešanica štirih hranilnih snovi, ki delajo skupaj, da vas polnijo ure. Toda znanost se razteza preko gladkosti. Koncept lahko uporabite v dobesedno vsakem obroku, kar je točno tisto, kar so storili Garner, Alba in posadka, da se oblikujejo za vloge, izgubijo telesno težo in vzdržujejo vse bolj zdrav način življenja.

KUPITE ZDAJ: Body Love, 17,50 $; amazon.com

Oglejte si to objavo v Instagramu

Ta Kale Salmon Caesar je legitimno, Na žalost, ne morem dati vseh receptov, preden je objavljen ��✌ but, vendar se prijavite na moj e-novic (povezava na spletni strani profila ➡️), boste prejeli nekaj odobrenih receptov mesečno, ki ne bodo objavljeni do Januar! #earlybird �� �� @callafresh_la # recipetesting # bodylovebook # 2 # fab4bowl

Post delijo Kelly LeVeque (@bewellbykelly) dne

Da bi se kvalificirala kot obrok Fab Four, mora vsebovati beljakovine, maščobe, vlaknine in zelenjavo. “Fab Štiri obroke ugasnejo lakote hormone, vnetje viharjev [edina opomba: kot napihnjenost] in telo zagotovite popolnemu popolnemu obroku nujnih hranil”, je dejal LeVeque za MyDomaine. Vsaka od štirih komponent ima nalogo: beljakovine povečajo mišični ton in signalizirajo v možgane, da ste polni; maščoba povečuje sitosti, upočasni prebavo in omejuje želje; vlakna pomagajo črevesju razstrupljevati in upočasniti absorpcijo glukoze; in zeleni boj proti vnetjem in zagotavljajo ključne antioksidante in vitamine.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Ta Thai Crunch �� je pravkar naredil #bodylovebook ✌��cut .. No, nekaj različice tega. Nisem popolnoma pozitivna na beljakovine še (����♀️, kaj razmišljamo? Kozice, losos, veganska kašelj?) …. ☝��but Zelo sem navdušen nad tem fino narezanem vijoličnem zeljeh kot solato �� ali zamenjavo zelenega zelja, ker ima višjo koncentracijo antocianinskih polifenolov (antioksidanti s protivnetnimi lastnostmi), zaradi česar ima še več fitonutrijev, kot se običajno uporablja. Še vedno ima vitamin C in vitamin K zelenega, vendar služi do 10x vitamina A … ki je zdravje kože ⭐️ ���� #thaisalad # fab4bowl #recipetesting �� @callafresh_la

Post delijo Kelly LeVeque (@bewellbykelly) dne

Ko imate v vsaki od štirih kategorij shranjenih živil, jih lahko zmešate in jih ujemate, da pripravite obrok. Če pa še niste, LeVeque v svoji knjigi in na svoji spletni strani, kot so Tuscan Kale in White Bean Juha, Lemon-Dill pečeni losos nad Arugulo in Al Pastor Bowls, dobi predpomnilnik receptov. Najboljši del: Prihajajo brez hollywoodske price tag.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.