V Garten Cooking

Getty Images

V nobenem posebnem vrstnem redu lahko predstavimo seznam.

sliko

Allie Folino

Ne pozabite, da ga pozneje pozabite!

sliko

YouTube.com
Star Network Food Network

Ne napačuj nas: Mi Giada in Ina delimo na koščke, vendar je nekaj vznemirjenja, da gledamo neraziskane nadarjenosti, da postanemo naslednja velika stvar v Food Networku. Vsakdo ne uspe do velikega časa, toda tisti, ki delajo (kašelj, Guy, kašelj) postanejo takojšnje priljubljene.

sliko

YouTube.com
Hart Hrana

Hannah Hart se je začela v YouTubu s predstavo o kuhanju pijan. Na svoji predstavi o živilski mreži je popolnoma trezna, vendar je vseeno všeč. Hart potuje po državi, spozna mestne ikonske jedi, nato jih razbije v svoji kuhinji.

sliko

YouTube.com
Kuhinja

Kuhinja je podobno kot odrasla različica risank v soboto zjutraj. Na prvi stvari je zjutraj, in je tako predvidljiv teden v tednu (Jeff Mauro naredi očetovo šalo! Katie Lee nosi odlično obleko!), Da si med gledanjem lahko nekakšno območje. To je dejalo, da je še vedno nekaj lepih nasvetov, ki jih lahko ukradete med uro pogovorno predstavo.

sliko

YouTube.com
Bose Contessa

Ina Gartenova predstava je najbolj popularna v eni prehrambeni mreži kljub dejstvu, da vas bo do konca vsake epizode premagal z zavestjo: razmišljam, da bi bil povabljen na večerne zabave Garten, ki je jedel kompleksno francosko hrano Garten, pogovor z Jeffreyjem.

sliko

YouTube.com
Pionirska ženska

Ko je Paula Deen zapustila mrežo, je Ree Drummond – AKA Pioneer Woman – vodil pristojnost za udobno hrano v domu. Njeni recepti so končni užasni užitki (mislite: lončnice, kozolci in piščančji ocvrti zrezek) in redno pozivate na več palčkam masla, toda nekdo mora to storiti.?

sliko

YouTube.com
Najboljša stvar, ki sem jo kdaj imela

Ta oddaja je odgovorila na “Kakšen je vaš najljubši obrok, ki ste ga kdaj imeli ?!” preden je bilo mogoče samo DM kuharji vprašanje. Vsi trdnjave v živilski mreži so se pojavili v eni epizodi – Guy Fieri, Tyler Florence, Curtis Stone, Giada De Laurentiis. V šestih sezonah so končali z ustvarjanjem neuradnega vodiča o prehrani hrane.

sliko

YouTube.com
30 minutni obroki

Pred vsakim pokrovom revije in spletnim mestom je slogan na zbirkah receptov Rachael Ray naredil slavni. Kuhar je skoraj vse naredil od priprave do platinga v realnem času, zato so se jedi zdele legitimno mogoče narediti čez pol ure.

sliko

YouTube.com
Vsak dan italijanski

To je pokazalo, da so vsi upali, da bodo lahko jedli testenine in še vedno izgledali kot Giada De Laurentiis. To je zato, ker je tudi z vsemi sira in ogljikovih hidrata znana italijanska hrana, De Laurentiis je ohranila svoje recepte lahkotno in osvežujočo – tako da jih lahko dejansko pojedete vsak dan.

sliko

YouTube.com
Ace of Cakes

Notranji pogled Duff Goldman v njegov živahni Baltimore, MD, prodajalna torte je bila ena prvih tovrstnih prireditev. Njegove stvaritve so bile nekakšne pameti, kot suharska replika radijske dvorane Radio City in vesoljski teleskop Hubble, njegova črtasta posadka kamnitih rokavov pa je bila čudno navdušena.

sliko

YouTube.com
Sendvič kralj

Jeff Mauro je našel svojo nišo riffing off posadke kuharskih nesreč Kuhinja, vendar pred njegovimi dnevi pogovora, je bil Sendvič kralj. Naredil nas je, da se zavedamo, da lahko pripraviš karkoli, da napolniš karkoli med dvema rezinama kruha in da bi nekako delala.

sliko

YouTube.com
Guy’s prehrambene igre

Nakupovanje na tržnici Flavortown se zdi kot sanje, res: Guy Fieri je tam, trgovina je prazna in v nekaj minutah si na prostem. Za razliko od drugih kažejo, so izzivi na tem zelo verjetni, kot je imeti proračun ali pa so zunaj sestavine. Plus, imamo na DL, da je Fieri popolna softie za prizori.

sliko

YouTube.com
Okusi

David Rosengarten, gostitelj Okusi, je bil podoben prvotnemu Altonu Brownu, v katerem se je vsaka epizoda globoko potopila v drugo hrano. Če ste kdaj želeli 30 minut pogledati v popolno BLT ali ostrige, je bilo to. Včasih je bil Rosengartenov pomirjujoč, a ne-avtoritativni glas, všeč, da je pripadal članu Anchormannovinarska deska, vendar so ga gledalci všeč kot del originalne mreže za prehransko omrežje.

sliko

YouTube.com
Preveč vroče Tamales

Obe kuharji, ki sta se podprli s to serijo, sta bila dolgoletna prijatelja iz serije in pokazala: imeli so več zabave kot večina drugih televizijskih kuharjev, ki so pripravili sodobne mehiške recepte. Pred letom dni so celo vodili restavracijo v Kaliforniji, ki so jo oboževalci lahko obiskali, ko se je koncert končal.

sliko

YouTube.com
Iron Chef

Prinesla je mreža za prehrano Iron Chef v Ameriko iz Japonske in postal prvotni zadetek. Velikost je prišla manj od hrane in več iz gledališča: nerodno angleško posnemanje in naključni izbruhi glasbe so bili stebri predstave. Trajalo je celo 90 minut, preden so se ljudje pritoževali glede dolžine in oblike – in po tem ni bilo nikoli isto.

sliko

YouTube.com
Dobro jesti

Alton Brown je nekoč razložil, da naj bi bila njegova oddaja namenjena sestanku Julie Child Gospod Wizard sreča Monty Python mash-up, in ko boste slišali to, si resnično ne morete gledati predstave na enak način znova. Tako je na mestu: klasični recepti so služili z znanstvenim centrifugiranjem in živahnim humorjem. Trajalo je več kot ducat let, preden se je končalo leta 2012 – tretja najdaljša serija v mreži za hrano – vendar je Brown pred kratkim napovedal načrte za ponovno zagon na spletu.

sliko

YouTube.com
Odklopljen

Za ljudi, ki so neobičajno polni vprašanj, je bila to edina oddaja, ki bi jo lahko zaprla 30 minut. Na koncu boste imeli odgovor na stvari, na primer: od kod prihajajo majhni marshmallows v zajtrk, žganci, kje je glava krompirja, in kako izrezujete končno ledeno skulpturo?

sliko

YouTube.com
Kuhanje na pol doma

Tablice – oh, tabele. Tako se je Sandra Lee sklicevala na svoje nastavitve mize, tematsko, da se ujemajo z obrokom, ki jo je pravkar naredila. Izgledali so kot rezultat dolgega, temnega Pinterest binge – vendar pred Pinterest je bil celo stvar. Hrano so oboževale mamice iz nogometa tudi brez časa: vsi recepti vedno vključujejo nekatere že narejene sestavine, ki jih lahko najdete v kateri koli prodajni hiši.

sliko

YouTube.com
Diners, Drive-ins in Pives

To je bila druga predstavitev Guyja Fierija, a najprej v srcu njegovih oboževalcev. Izrazi, ki jih je iztegnil – crackalack, funkcionalno, pravičen – med obiskom restavracij z mamico in popom po vsej državi sta bili skoraj tako dobri kot obroki, ki jih je imel na teden. Poleg tega je prinesel Smashmouthovega pevca (AKA svojega doppelgangerja), ki se je skrival za kamero. Blagoslovi.

sliko

YouTube.com
Cupcake Wars

Vsaka razstava, ki lahko nabavi čarovnika – in nato člana Mean Girls oddaja – kot gostitelj je poseben. Tekma za izdelavo cupcake je ura odhoda iz resničnega sveta, sladkorja, malo začimb (zlate pekarne reakcije so zlate) in vse lepo.

sliko

YouTube.com
Sesekljan

Prostor tukaj je preprost – poiščite skrivnostne sestavine v košari in kuhajte z njimi – vendar je postal eden izmed najbolj uspešnih razstavišč Food Network. Sesekljan je tako trajna najljubša, je dobila skoraj ducat spinoffs: tiste z najstniškimi, all-stars, grill mojstri in znane osebnosti. Toda nič ni boljše od izvirnika, ki pokriva skoraj vse TV-oddaje – skrivnost, dramo, komedijo – v enem.

sliko

YouTube.com
Restavracija: nemogoče

To so bili prehitro omrežje – HGTV crossover design-minded ljubitelji hrano prestrašil nad. Robert Irvine in eden od oblikovalcev HGTV-a bi potreboval 10.000 $ za prenovo restavracije, ki se je borila, od dekorja do hrane. Drama je bila resnična, toda par bi vedno prišel.

sliko

YouTube.com
Športno prvenstvo

Če uspete počitnice – in ves sladkor, ki prihaja z njimi – ta predstava je vse. Nekateri izzivi se zdijo daleč prevzeti samo zato, da bi bili prevzeti (oblečite piškotke v Santa’s sani!), Vendar to je tisto, kar jih naredi tako prijetno. Ugrizna kritik sodnika Lorraine Pascale se zdi preveč kruta za amatersko piškotsko tekmovanje, vendar njen naglas vas vzpodbudi k pozabljanju.

sliko

YouTube.com
Bjekstvo z Bobby Flay

Vsi smo vedeli, da bi lahko Bobby Flay delal žar, toda to je bila razstava, ki je utrdila svoj status kot “najboljši kuhar po vsem svetu”. Izzval je tako imenovane strokovnjake po vsej državi, ki so poskušali narediti jed kot boljše od njih. Najboljši del vsake epizode je bil, ko je Flay presenetil svojega tekmeca – izreči srečne solze.

sliko

YouTube.com
Najhujši kuharji v Ameriki

Mreža za hrano se včasih lahko bolj navdušuje od navdiha. (Nikoli ne bom naredil tarte tatin, Ina). Ampak ko Najhujši kuharji v Ameriki je na teku, smo ena s tekmovalci. Pravzaprav smo z njimi več kot ena; mi smo boljši od njih – in to je redka stvar, da se počutite med gledanjem omrežja.

sliko

YouTube.com
Emeril, Live!

Ko je vaš moto “Kick it up”, je vaša prireditev bolje storiti enako. Zato Emeril, Live! je bil tako veliko boljši kot katerikoli od ostalih kuharskih predstave. Bilo je manj stojno-premešanega in več pogovornega predvajanja, saj je Emeril Lagasse vabil znane kuharje in znane slavne osebe na ustvarjanje klasičnih jedi Creole in Cajun.