Jessica Alba se je počutila utrujena. Seveda, kot mama, igralka in vodenje milijarde dolarjev podjetja lahko to storijo osebi, vendar je mislila, da to ni samo vprašanje, da ni dovolj spanja. Zato se je obrnila na nutricionist in Body Love avtor Kelly LeVeque za nasvet.

V nedavnem intervjuju z zdravilom Well + Good je wellness guru pojasnil, kako je obnovil dieto Albe, tako da je mogul dobil energijo, ki jo potrebuje skozi dan – brez udarca s štirimi udarci, venti Frappuccino, tako kot mnogi med nami.

Jessica Alba

Getty Images

1. Izravnalni zajtrk.

Alba se je navadila, da je nekaj dni preskočila zajtrk, izločila krvni sladkor iz njo – in ji dihala ogljikove hidrate, ogljikove hidrate in več ogljikovih hidratov skozi cel dan. Zato se počutijo počasne do 3 ure, tudi ko je dosegla razmeroma zdrave škroge, kot so rjave sklede in popcorn.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Mir v miru

Objava, ki jo je delila Jessica Alba (@jessicaalba)

LeVeque priporoča, da začne vsak dan z zeleno gladko in omejuje sadje na 1/3 zamrznjene banane. “Ideja je bila uravnotežiti njen krvni sladkor iz dobitka z nekaj, kar je bil dober vir vlaknin,” je dejala na spletni strani in dodala, da je pijača mešanica zelenjave, banane, semena chia, mandljevega mleka in mandljevega masla.

2. Pripnite se k tej prigrizki.

K sreči je Alba za prigrizek ni potrebovala prilagoditev: guacamole. Zdrava maščoba v avokadu je dobra za razvoj celic, je dejal LeVeque, in lahko ohranja stabilnost krvnega sladkorja dlje.

Jessica Alba

Ray Tamara

To je odlično dopolnilo enemu od najljubših jedi Albe – piščančjih quesadillas s koruznimi tortili. Na vrhu je z “galonami vroče omake”, kot je to, kot da poskušam zažgati luknjo skozi želodec, “je nam rekla leta 2015.

3. Sledite pravilu “Fab Four”.

Največji izmenjevalec iger pa je preučeval njen pristop k obrokom po LeVequeovem principu “Fab Four”. Vsaka plošča mora biti kombinacija beljakovin, maščob, vlaknin in zelenjave. Pomagala je uravnavati svoje obroke in se osredotočila na živila, ki jih ni mogla jesti (namreč sladkor in preproste ogljikove hidrate), kar je mogla. “Delal se je čudež za njo”, je dejal LeVeque.

PIN za poznejšo:

sliko

Prenesi šaljivo app danes.

Sledite Delish naprej Instagram.