V življenju ni nič slabšega kot končno dolgo stekleničko vina in zavedate, da nimate odprtine za steklenice. Tako blizu je, vendar tako daleč. Toda namesto vleke na plutovino v obupu (ali pa samo polno zastoja), boste morda želeli poskusiti eno od teh bolj praktičnih alternativ. Novi videoposnetek v YouTubu ponuja hčerke za odpiranje vinskih steklenic, nekateri pa so tako očitni, da boste presenečeni, da jih prej niste pomislili. In drugi? No … morda rečemo, ne poskusite jih doma.

Z nožem

sliko

Ljubezen v YouTubu

DUH. * obraz dlani *. Le nož postavite na stran in ga zavrtite, dokler pluta ne pride gor, nato pa jo lahko preprosto povlečete s prsti. Preprosto kot pita.

Z vijakom

sliko

Ljubezen v YouTubu

Ta je malo manj očiten, vendar še vedno praktičen. Privijte vijak navzdol v plutovino, nato pa potisnite vilice pod glavo vijaka in uporabite vzvod za pop up. Poppinove steklenice z vilicami …

S kladivom

sliko

Ljubezen v YouTubu

Kladite nohte, nato pa z zadnjim delom kladiva povlecite plutovino navzgor.

S škarjami

sliko

Ljubezen v YouTubu

Postavite en konec škarij vse do plute, nato pa zavrtite steklenico in izvlecite škarje.

S ključem

sliko

Ljubezen v YouTubu

Zapri ključ ob strani, zasuka, in se bo dvignil. In vedno imate ključe, tako da lahko steklenico vina odprete dobesedno kamorkoli.

In potem hišne hiše, ki ne poskušajo od doma…

Z baklami

sliko

Ljubezen v YouTubu

Ker imamo vsi ostali rezervni udarec. NBD. To je priložnostno.

Z zračno kompresorsko cevjo

sliko

Ljubezen v YouTubu

Ko določijo ta kramp, potrebujejo zaščitna očala, verjetno ne želite poskusiti doma.

S čevljem

sliko

Ljubezen v YouTubu

Še enkrat, potreba rokavice me izklopi na to, plus morda ne želite postaviti stekleničke v čevelj in ga stalno udariti proti steni, ne da bi alkohol v vašem sistemu zmanjšati udarec, ki bo nedvomno padel prste.