Če se lanskoletna paleta piščančjih začimb, vključno s kruhom, Kahlua in napihnjena koruza, sprašujete, ali smo dosegli vrhunske prijetne vonjave – tako kot vonj-Yankee-Candles, je odgovor ne. N-to-the-o. Trend se letos širi na hrano za zajtrk, z vsemi novimi, omejenimi izdajami iz specialnih K, Cheerios, Nutri-Grain in Pop-Tart.

Po izpustitvi Apple Cinnamon Crunch lani, Special K skok v celotno območje padca, sprožitev Pumpkin Spice Crunch. Žita vsebujejo mešanico rižev in pšeničnih kosmičev, vse prekrita z mešanico muškatnega oreščka, cimeta, allspice in ingverja. (Ne skrbite, navijači Apple Cinnamon Crunch-ta okus se vrne tudi.)

Poseben K Pumpkin Spice Crunch

Kelloggovo

Posebna K ni edina žita, ki je narejena na osnovi bučke, na trgu. Frosted Mini-Wheats in Barbara’s Puffins imata v svoji liniji obleke s bučami, kasneje pa se bo Cheerios začel ukvarjati z akcijo in sprostil svojo sorto PS.

Pumpkin Spice Cheerios

General Mills

Žita ni edina jedilna hrana, ki postaja jesenska preobrazba. Kellogg, ki je specializirana za specialne K in Frosted Mini-Wheats, je tudi napovedala, da bo prodala palice Pumpkin Spice Nutri-Grain. Medtem ko to ni prvič, ko gre za grab-and-go bar, je ta poteza poudarila, da ima poleg pravega okusa cimeta (in pri 140 kalorij, brez krivde, v kolikor ne boste pojedli celotne škatle v eni seji.).

Pumpkin Spice Nutri-Grain Bars

Kelloggovo

Zaokrožuje večje število zajtrkov, ki so odšli v žetev, je Pop-Tarts. Blagovna znamka je že dabbled v sorti bučnega pita, ki je bila tako priljubljena, da se to leto vrne v trgovine, zdaj pa se širi v pecivo, tako dekadentno, da je bolje primeren za sladico kot kot način za začetek dneva: Caramel Apple Pop-Tarts. Vsak bo imel polnjenje karamelnih jabolk in sladkano mrazenje s svetlo zelenim črtastim trakom navzdol središče.

Karamel Apple Pop-Tarts

Pop-Tarts

Vsa ta sezonska živila bodo ta mesec uničila trgovino, razen če v vaši lokalni trgovini z zaposlenimi uporabljate overachievers, v tem primeru morda že sedijo na policah v urejenih vrsticah. Smo lahko nekaj tednov od dneva dela, toda to velja za začetek sezone Pumpkin Spice Everything.

Sledite Delish naprej Instagram.