Hollywoodske igralke, kot je njihov zeleni sok, poln špinače in kale; športniki raje želijo, da jih naredijo z kislem. To je ena od tistih čudnih rekuperacijskih pijač po treningu, kot so čokoladno mleko, ki jih športni profesionalci prebivajo. Po študijah, slane stvari delajo čudeže na mišičnih krčih. To je povezano s polnjenjem nizkih koncentracij natrija po velikem potovanju, je povedal dietitičar Ben Sit Hrana in vino.

Podjetje Pickle Juice se ne trudi, da bi se zgodilo; Pihanje na slanici je že uveljavljen trend. Športne zvezde so bile opazovane ob strani in v garderobnih prostorih, ki so to zahtevale. Pred tem hokejsko sezono je igral igralec New Jersey Devils Blake Coleman, ko je sedel v kazenski škatli s kozarčkom koplja. Ampak, če se po napornem vadenju doseže prazen zabojček, se zdi tako, dobro, obupano. Družba Pickle Juice gre za eno boljšo.

KUPITE ZDAJ: Pickle Juice Sport, 13 USD za 6-paket; amazon.com

Oglejte si to objavo v Instagramu

Veseli petek! Za tiste, ki so se včeraj igrali, je bil pravilen odgovor na vprašanje triviala leta 2001 in naš zmagovalec je bil Dee H! 3. dan: Kaj je znanstveni izraz za funkcionalno sestavino, ki jo najdemo v Pickle Juice®? U, ki je odgovoren za zaustavitev mišičnih krčev? Vso srečo!! #picklepower #picklejuicesport #stopmusclecramps

Objava, ki jo je delil Pickle Juice Sport (@ picklejuicesport)

Ustanovitelji družbe s sedežem v Teksasu so leta 2001 razvili mešanico. Imajo dvojno filtrirano vodo, kis, sol, naravni krompir, kalij, cink, vitamin C in vitamin E – mešanico sestavin, ki rehidrirajo mišicne krče. Izdelek, ki ga preprosto imenujemo Pickle Juice Sport (čeprav lahko dobite tudi izjemno močni strel), je edina blagovna znamka športne pijače Pickle Juice, če je tovrstna akreditacija pomembna za vas. V telovadnici bi lahko obrnil nekaj glav, toda tisto, kar so naredili neprozorne steklenice za vodo, prav?

KUPITE ZDAJ: S’well Water Bottle, 28 USD; amazon.com

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.