Če ne poskušate izgubiti prijateljev, obstaja nekaj tekmovanj v hrani, ki jih nikoli ne bi smeli prinesti v družabnem pogovoru. Cheez-it v primerjavi s sirom, Coke proti Pepsi, sira Puffs vs. Crunchy Cheetos so med mnogimi. Te maščobe so soooo resnične. Obe strani nimata pojma, kako drugi celo obstajajo. Druga podobna dicey razprava je Twizzlers vs. Red Vines. Toda preden izberete svojo stran, morate vedeti, da so Red Vines ustvarili Super Rope, ki je dolga 50 metrov, in naši umovi so popolnoma pihani. Tudi ljubitelji Twizzler lahko trdijo, koliko plakatnega sladkorja je.

sliko

Vineet Sawant

Ta stvar je dolga. Dovolj dolgo, da se raztezate čez pisarno in delite s sodelavcem, ne da bi dobili stvari Lady in The Tramp-podobno. Verjetno bi bilo celo dovolj dolgo, da bi obesili tudi okno nebotičnika, in veste, prigrizek z ulice. Ja, imamo čudne domišljije.

Kalifornijska sladkarija je ustvarila le 10 norih vrvi, zato jih žal ne morejo kupiti za javno prodajo, ampak smo si uspeli priti na eno in jo preizkusiti za vse,.

Poleg dejstva, da so rdeča vina izdelala najdaljšo vrv sladkarije, ki smo jo kdaj zaslišali, so okrasi sladkarije tudi priljubljeni v Hollywoodu. Če se spomniš, je Jimmy Kimmel pravzaprav postal dežni sladkarije med oskarji 2017 z … ti si uganil.

Slaščice so se pojavile Wayneov svet, tudi.

Rundev aplavz, Rdeče vinske trte.

Sledite Delish naprej Instagram.