Oglejte si to objavo v Instagramu

Spotted @dunkindonuts danes zjutraj: @oreo cheesecake in jagode s kremami polnjene krofne s sourcem. �� z @katwirsing

Objava, ki jo Delish deli (@delish)

Zjutraj mi je moj šef poslal urgentni e-poštni naslov ob 7:44 uro o krofah. Da, verjemite ali ne, so krofi ravno takšna, da bi celotno osebje Delish-a lahko obvladovale. In niso bili samo krofki. “V teh Dunkin’D, ki sem jih videla v teh dneh zjutraj, Oreo kvadratov sira, sem videl te popolnoma norne stvari,” mi je rekla. Torej, seveda smo dobili polje, da vidimo, za kaj je šlo vse.

Tukaj v Delishu smo ponosni, da smo seznanjeni z novimi ponudbami v meniju, vendar smo bili brez skrbi AM Oreo. Dunkin ‘Donuts je (ali vsaj ena lokacija v New Jerseyju) trenutno ponuja Oreo kremasto polnjene krofe kvasovk, polnjene s kremo, in še en podoben okus mlečnega okusa s čokolado.

Duo definitivno okusi bolj kot sladica kot, recimo zajtrk, vendar smo mislili, da je polnilo z okusom kremnega sira lep dotik. Če bi morali izbrati samo enega, smo (presenetljivo) v ekipi Oreo. Kremni krof, ki se preliva z oreo, je v bistvu vse, kar želimo na svetu, vendar ljudje, ki imajo radi okus po malini (upoštevajte, da ni vključenih dejanskih malin), lahko pade za okus sladkega okusa.

Doslej ni nobene besede od Dunkin ‘glede obravnave, vendar bomo to delovno mesto posodobili takoj, ko bomo slišali.

Ali ste opazili zgornjo ponudbo na vaši lokalni Dunkinovi postaji? Povejte nam v komentarjih!