Suhi januar je skoraj konec, kar pomeni, da pridite februarja, vrnili se boste v svoje načine pitja vina. Seveda je edini način, kako pravilno praznovati konec treznega meseca, da odprete novo steklenico rdeče, ki jo lahko obdržite sami. Če govorite o tem, da bi vse stvari ohranili sami sebi, bi si morda želeli rešiti čas in energijo, s katero boste skrivali svojo dragoceno steklenico od svojih prijateljev, ki se bodo spoprijateljili, in namesto tega vlagali v to genialno vinsko steklenico.

sliko

Vineet Sawant

Vinska ključavnica je točno tisto, kar zveni: kombinacija ključavnice, ki jo lahko pritrdite na steklenico vina, da bi zaščitili vašo pijačo, da jih ne bodo ukradli prijatelji. Prav tako deluje odlično, da preprečite, da bi otroci in najstniki vdrli v vaš škatlico, lahko pa jo celo uporabite kot zamašek za stekleničke, da bo vaša steklenica varna, ko boste naslednjič načrtovali razbijanje.

KUPITE ZDAJ: Wine Lock ($ 9,99, Amazon.com)

Ključavnica lahko ustreza vrhom večine steklenic vina, piva in alkoholnih pijač, in jo lahko najdete na Amazon po nizki, nizki ceni 9,99 dolarja. Srečno pitje!

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.