V našem času smo videli naš pravičen delež nore torte – poročno torto enokrvnega krokvembe, zahvalno torto, celo ogromno torto Oreo – vendar je ta lahko ena izmed najbolj prevelikih (ali naj rečem, iz vedra?) pecivo še. Ženska v Združenem kraljestvu je pekla KFC torto, in ko jo boste videli, boste imeli težave pri odločanju, če ste lačni za večerjo ali sladico.

KFC je naročil pekli Sadie Harrison, da bi ustvaril slavnostno torto za odpiranje svojega Plymouth pogona, in rezultat je precej spektakularen. Torta, ki je trajala 11 ur, je bila oblikovana kot vedro KFC-ovega slavnega ocvrtega piščanca in označuje krompirček, fižol, ketchup pakete, koruzo, omake in še več. In če se sprašujete, ali je katera koli od teh gobastih tort v pravem slanem – to ni.

Da bi ustvaril piščanca, je Harrison oblikoval Rice Krispies v obliko in jih pokril z zdrobljenimi koruznimi kosmiči, in vse, kar je do zaledenitve na piščančjem vedru in solnih paketih, je popolnoma užitno. “Jaz sem super punjen z izidom te torte. Vse je užitno iz loncev omake na žlico v fižolu. Malo podrobnosti so tisto, zaradi česar ta torta za mene,” je dejal Harrison.

Harrison je na otvoritveni dan naredil 100 keksov za družino in prijatelje. NBD.

[h / t Ogledalo

Sledite Delish na Instagramu.