Pikniki v parku imajo lepo teorijo, vendar se kliše ne drži. Trava ni najlažja blazina za vaš kavelj, in ko postane vroča, no, upam, da boste uživali v megli iz vaše 90-letne spritz steklenice. Zato, ker je to ali se bori s petletniki na plašču za odziv na toploto. Toda, ko se svet ustavi sneženje na tebi, boš želel biti pripravljen z boljšo idejo – za katero imamo za vas: vzemite svoj piknik v vodo.

KUPITE ZDAJ: WOW World of Watersports napihljiva plavajoča piknik tabela, $ 161; amazon.com

sliko

Amazonka

Ta epski napihljiv piknik lahko sedi štiri osebe, v središču pa je hladilnik. Njegovo jedro se lahko napolni z ledom, da bo vaše pločevinke rosé in La Croix hladno, vendar z zgornjim zapečatenim, površina je dovolj trdna, da drži krožnik prigrizkov. Sedeži so bolj podobni osebnim krilom: izpuščene palice, ki izstopajo iz sredine in imajo čašo za vaše pijače du jour.

KUPITE ZDAJ: WOW World of Waterports 12-osebo Napihljivi Float, $ 273; amazon.com

sliko

Amazonka

Če imaš še več prijateljev, ki si želijo – ali na drugi strani, ne morete stati, da bi uničili vašo leno rečno doživetje s tuja človeka – podjetje ima druge možnosti. Izdelujejo tudi 6, 10- in 12-člane plavate z držalami za kozarce za vsakogar, plus solo brezplačujočo posteljico, ki ima dva predela za pijačo, tako da lahko dvakrat pestite. Poletje, pripravljeni smo za vas.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.