Pizza, ki kuharica v minutnem stanovanju, verjetno prinaša slike Totinovih zabavnih pizz in drugih čarovnjakov, ki delajo za množico Chuck E. Cheese (ali pozno noč, po pijani) – toda, ko nekaj hrepenite ljubitelj, to ne razreže. Zato je preprosto spregledati prenosno pečenko pizza Uuni. Trdi, da je v 60 sekundah kuhana lesa, ki ni vredna piva, in razumljivo, da se zdi preveč dobro, da bi bilo res.

Ampak to hitro zbira kult, ki sledi za življenje do hype (drstijo 1.567 objav v Instagramu s # unified), in to deloma za stroške tipične pizza pečice.

KUPITE NJEGOVO: Uuni Pizza Pečica, 299 $; Amazonka

Oglejte si to objavo v Instagramu

Ne bom se opravičeval za ananas na pici … �� @uunihq #uunilife #uuni #uunified #uunipizza #uunipro #pizza #pizzaoven #pizzadough #pizzanapoletana #pizzaaddict #pizzaaddicted #woodfired #outdoorcooking

Objava, ki jo je delil Thomas Peltzer (@pelles_neapolitan_pizza)

“Prvotno sem zasnoval Uuni, ker nisem našel peči za les pod 1000 $,” je dejal ustanovitelj Kristian Tapaninaho v videoposnetku naprave, ki stane 299 dolarjev.

Uuni Pizza Oven

Uuni

Eleganten, majhen pečica se lahko prilega na tipično zunanjo mizo – to je samo 19 centimetrov dolga in 14 centimetrov široka – vendar bolj impresivno od njegove velikosti je, kako deluje. Uporablja lesene pelete namesto tradicionalnih hlodov, pica pa je na kamnu za pečenje v notranjosti pečice, ki postane neverjetno vroča, neverjetno hitra in daje pici svež korbo in mehurček. Glede na sporočilo za javnost potrebuje približno 10 minut, da doseže 932 stopinj F.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Re “Uni” ponovno z družino po dolgem potovanju in kakšen boljši način praznovanja kot pizza zabava. Moje priljubljene so bile dve desertni pici … Nutella z borovnicami in Nutella s figami, borovnicami, orehi in bazilika. Zahvaljujoč moji bratu, ki mi je dajal svojo pečico @uunihq pizza. PRIKAŽI LEVO ZA VSE FOTOGRAFIJE #lovemygirls #Uuni # ununified

Objava, ki jo je delil Franco Perrotta (@fpbono)

Uuni, kar pomeni “pizza” v finščini, je pravzaprav rezultat kampanje Kickstartera, ki ga je Tapaninaho objavil leta 2012. Cilj je bil dvigniti £ 7500 – in ga več kot podvojil, kar je prineslo 17.136 £. Zdaj je pečica prodana na Amazon, preko Uuni.net in BBQGuys.com, ki se prenaša v več kot 60 držav po vsem svetu.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.