Bombaž Candy Grapes

Grapery

Ste kdaj malo raztegnili resnico, ko ste poskušali, da bi vaši otroci jedli sadje? “To grozdje je tako sladko kot sladkarije,” bi rekli. Tukaj smo, da bi vam povedali, da obstaja dejansko grozdje, ki bo uresničilo sanje vseh staršev, ker – počakajte na to – okusijo in dišijo podobno kot bombaž.

Ta nova sorta je grozdno grozdje Cotton Candy, hibridno sadje, ki je trajalo osem let. V skladu s spletnim dnevnikom NPR Sol, grozdje proizvaja podjetje Grapery v povezavi z mednarodno sadno genetiko. To grozdje ni gensko spremenjeno. Namesto tega so bili ustvarjeni z združevanjem številnih različnih vrst grozdja in veliko eksperimentiranja – 100.000 epruvet, ki so polne testiranja rastlin, natančno. Eden od teh je zrasel grozdje, ki je tesno imitiralo priljubljeno karnevalsko sladko. Cotton Grozdje Candy vsebuje 12% več naravnega sladkorja od običajnih kolačev, vendar je to še vedno veliko bolje kot pravi bombaž.

Delishova ekipa je imela priložnost, da okusi grozdje Cotton Candy (naš glavni urednik jih je pripeljal v pisarno, potem ko ga je zanimal njihov opis na Fresh Directu) in lahko pričakujemo, da resnično okusijo kot njihov imeni. Vsi smo se strinjali, da bi, če bi jih z nami zataknili, bi bili prepričani, da so bili bombažni bomboni. Edina stvar, ki se razlikuje glede tega sadja v primerjavi s predvrtim sladkorjem, je tekstura.

Poiščite odlično vsebino hrane na Delishu:


Poiščite popoln recept z naše strani
Izvedite najnovejše novice o hrani
Pridobite knjigo receptov, da shranite svoje najljubše jedi
Prijavite se za naše brezplačne glasila
Preverite nas na Facebook, Pinterest in Twitter