Ko je sedela na preglednici, je le nekaj tednov po operaciji zdravnik Tia Mowryja dal ultimatum: če bi želela imeti otroke nekega dne, je morala spremeniti svojo prehrano. Takoj. Bilo je nekaj prvega Sestra sestra zvezda si je želela več kot karkoli, a ko je slišala besede, je naredila dvojni vzeti. Njena prehrana bi ji lahko preprečila zanositev?

Mowry se je ukvarjal z endometriozo, bolečo motnjo, ki povzroča, da maternična podloga raste zunaj vaše maternice, in je bila skozi dve operaciji, da jo odstranite. Vendar se je vrnilo. Vnetje vseh mlečnih izdelkov, ki jih je prehranjevala, je prispevala k njegovi rasti, je njena zdravnica pojasnila in predlagala, naj izkrči sir, mleko in sladoled ASAP. V tem procesu se je srečala s strokovnjakom za prehrano, ki jo je pozvala, naj naredi stvari še tri korake, izrezavanje dodanega sladkorja, rafiniranih ogljikovih hidratov in predelanih živil.

Za deklico, ki je bila posušena s tortellini, prilagajanje ni bilo lahko, zato se je Mowry odločil za začetek v fazah.

“Začel sem počasi, zato se ne bi preveč zadela,” je pojasnila, najprej izrezovanje mleka. “Kljub temu pa izboljša stopnjo uspešnosti. Ko sem dve tedne oddaljila mleko za mleko, sem začela opazovati, kako sem se počutila, in sem lahko takoj natančno ugotovil, kaj se je spremenilo. Pri odločitvah, ko si lahko ogledate to povezavo, postanete močnejši. “

Leto kasneje je Mowry zanosila s svojim sinom, Cree, in počasi se je navadila v stare navade.

“Med nosečnostjo sem bil zelo slab, kruh pa je bil edini, zaradi česar sem se počutil v redu, zato sem jo ves čas pojedel”, je rekla.

Tia Mowry

Jason LaVeris

Imela je “Red Velvet Call Wake-Up Call.”

“Po nosečnosti me je moj mož presenetil z rdečimi žametnimi piškoti, da bi proslavil to mojo resničnostno predstavo, Tia in Tamera, dobil odlične ocene, “je rekel Mowry.” Po približno 20 do 30 minutah po tem, ko sem jih pojedel, se mi je obraz zrušil. Izgledalo je, da sem imela usnjen obraz in še naslednje jutro je bilo tam. To je bil ogromen poziv za zbujanje – jedem te predelane jedi in moje telo se ne strinja z njo. “

Izkazalo se je, da je oblika ekcema, in skupaj z njim so prišle migrene. Kmalu je začela bolečine v spodnjem želodcu – endometrioza se je vrnila. Mowry je vedela, da se mora spremeniti in da mora biti popoln popoln način življenja; ne samo zamenjave prehrane z nosečnostjo. Dala je mleko, predelano hrano in sladkor, in nikoli se ni počutila bolje. Sliši se kot priljubljena prehrana Whole30, če vprašate nas.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Biti najboljši jaz sem. Na oblaku devet. #wholenewyou #loveyourself #bekindtoyourself ��- @coryhardrict

Objava, ki si jo delijo tiamowry (@tiamowry)

“Ko se držim stran od teh živil, so vsi simptomi izginili,” je rekla. “Ne ukvarjam se več z migrenami ali več.”

Dejstvo je, da je toliko navdihnila, da se je odločila za pisanje kuharske knjige, Cela nova vas, ki vsebuje več kot 100 receptov za vsakogar, ki želi zmanjšati ali zmanjšati – enako hrano. Vključuje preglednico “health selfie”, da boste lažje videli, kako spremembe vaše prehrane vplivajo na vaše telo, razpoloženje in raven energije.

Pogosto je ena stvar, da slišiš, da je oseba izrezala vse vrste živil, vendar postane veliko bolj oprijemljiva in povezana, da bi videla, kako to izgleda vsak dan. Mowry je natančno pojasnila, kako se je za njo spremenila.

Dala je kavo za zajtrk.

Pred: Kava

Po: Smoothie in / ali juha

“Kava je izredno kisla in od nje ne dobivate nobene hranilne vrednosti, medtem ko z gladkostjo hranite svoje telo, kar si zasluži,” je dejal Mowry. Njene tekoče kose napolni s svežim sadjem in zajemajo arašidovo ali mandljevo maslo, za dodane beljakovine.

Kar se tiče juh, se nagiba k miso, saj lahko fermentirana pasta olajša prebavo in se šteje za protivnetno. Plus, “to je ogrevanje, to je prijetno – to je dober način za začetek jutra,” je dejala.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Moja trenutna obsedenost! Smoothie skledo! Ljubezen dodamo zamrznjeno suho sadje, da dodamo nekaj teksture! Soooo dobro! ����

Objava, ki si jo delijo tiamowry (@tiamowry)

Pripravila je kosilo.

Pred: Hamburger in krompirček

Po: Turške mesne kroglice z rezanci z bučkami ali solato

“Turške mesne kroglice so odličen vir beljakovin, s katerimi se ves čas gibljete in uporabljam oves namesto drobtin, zato so brez glutena”, je dejala.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Za trenutke prizorišča z @entertainmenttonight! Začetek krogov za novo kuharsko knjigo #wholenewyou Tako navdušena !!! To je resnično sanje!

Objava, ki si jo delijo tiamowry (@tiamowry)

Ona se osredotoča na Veggies na večerjo.

Pred: Testenine in torte

Po: Trska z olivami in češnjimi paradižniki ter stran ingverja-apna pečene korenčke

Mowry poskuša uravnotežiti svojo ploščo z enostavnim razmerjem: 3 deli zelenjave, 1 del visoko kakovostnih beljakovin (brez bologne tukaj!) In 1 del celih zrn. Ta mešanica ohranja daljši občutek, tako da je manj verjetno, da bo jamo za kasnejši delček torte, kot je to storila v preteklosti.


Ona je ena prežaren tega dne.

Mary Poppins se lahko prisegne z žlico sladkorja; Mowry se zavzema za nekaj, a hm, bolj vonj. “Vsak dan poskušam pojediti nekaj kultiviranih zelenjadnic”, je dejal avtor. “Imate probiotike v obliki tablet, lahko pa jih tudi dobite skupaj s hrano. Včasih lahko fermentirana živila dišijo, vendar pa oddajajo dobre bakterije, ki lahko ohranijo uravnoteženost črevesne flore, tako da se lahko izognete okužbam in ohranite močan imunski sistem. “

Pogosto, to pomeni prigrizek na kislo zelje ali malo kimchi, ki ji je tudi uspelo jesti moža. Vendar je ena oseba, ki ni v celoti na krovu.

“Moj asistent bo včasih pripeljal na kosilo v Cafe Gratitude v LA, in imajo kultivirano zelenjavo v negovalnih skledah,” je dejala. “Nekega dne je bila kot, Dude, Tia, jaz in te kulturne vrtnine? Ne. Moram pokvariti okno, ko vozim z njimi v avtu!” “

Kot vse dobre stvari v življenju, obstaja kompromis. Odločili se bomo, ali želite slediti Mowryjevemu vodstvu.

Sledite Delish naprej Instagram.