To je tisto, kar vaš McRib (domnevno) izgleda preden je kuhano

Nenavaden McRib se je vrnil v McDonald’s. Toda vznemirjenje je morda zdaj izginilo, ko je eden delavec domnevno fotografiral, kako je videti meso, preden je premešan v omaki in tupljen v svoji pecini.

Zamrznjeno McRib

imgur.com

Več od sijaja: McRib je nazaj

Po navedbah Poslovni Insider, Reddit uporabnik DJDanaK trdi, da je prijatelj, ki je zaposlen pri Golden Arches, fotografiral in mu ga poslal. Fotografija prikazuje, kaj domnevno nekuhano, neobdelano “rebro” izgleda kot naravnost iz škatle. “Moj kolega dela pri McDonaldsu in mi je poslal to sliko surovega mesa McRib”, napisal je DJDanaK.

Več od žganja: veliki kralj: različica Burger Kinga Big Mac?

Precej neuspešna plošča zamrznjene patty dviguje obrvi po internetu. Na Redditu je eden vernik rekel: “Kaj za vraga ste pričakovali? Resnično rebro meso?” Medtem ko so se drugi strinjali, spraševali so šokirane bralce, če so preden videli sliko, mislili, da bo McDonald’s “rezbareno meso ribe v ozadju”. Antholangnia, samoproklican delavec v restavraciji, je dejal: “Če greš v McDonald’s, plačaš 3 $ in počakaj 5 min, potem je to tisto, kar dobiš.” Antholangnia je dodal: “Vsak, ki pričakuje visokokakovosten obrok iz McDonaldsa, je zavašan.” En delavec McDonald’s je to trditev podprl in zapisal, da so polja označena z napisom “Frozen Rib-Shaped Svinjina”.

Ali bi še vedno pojedel McRib, če bi vedel, da meso izgleda kot nekuhano? Ali se strinjate, da slika res ni šokantna??

Poiščite odlično vsebino hrane na Delishu:


Poiščite popoln recept z naše strani
Izvedite najnovejše novice o hrani
Pridobite knjigo receptov, da shranite svoje najljubše jedi
Prijavite se za naše brezplačne glasila
Preverite nas na Facebook, Pinterest in Twitter