Mark Wahlberg ni tujec, da bi postal oblikoval filme … samo poglej Borec, Transformatorji, ali Deepwater Horizon za dokaz. Toda 46-letni cilj za njegov prihajajoči film Mile 22 je še bolj ambiciozen kot običajno – Wahlberg namerava priti do šest odstotkov telesne maščobe za vlogo.

Za pripravo akcijskega filma, ki ga zdaj posname, je Wahlbergu povedal Men’s Health, da je delal VersaClimber (podobno stopnišču) dvakrat dnevno in skakal vrv. Prav tako v svoji vadbi vključuje močne in mobilne vaje, kot so stiskalnice v prsnem košu in vreče iz peskovnika ter ostane aktivno v času izpadov z rednimi krogi golfa.

S štirimi otroki, več prihajajočimi filmi in naraščajočo restavracijsko verigo na svoji plošči, si je treba še posebej prizadevati, da to veliko vajo vključi v svoj dan. Da bi to delovalo, se Wahlbergova vadba začne, preden pride sonce.

“Če se zbudim ob 3:30, se lahko na golf igrišče ob 6:30, končam do 8.30, nato pa se vrnem domov, potem pa preostanek mojih stvari: delo s fizioterapevtom, zdravljenje, udaril v krio komoro. “

Oglejte si to objavo v Instagramu

@performinspired novih izdelkov za nov film Mile 22 usposabljanje. #nextlevel # naturalisbetter������

Objava, ki jo je delil Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Sledil je njegov napredek na Instagramu, delil video posnetke samega sebe, ko je delal in poskušal izdelke iz podjetja, Performance Inspired Nutrition. V eni, Wahlberg pravi, da je izrezal vino za film, in je “jedo čisto in zdravo”, medtem ko na set.

To pomeni, da pije veliko kreatina in beljakovin pretrese po vadbi in jedo PI prehrambene palice in beljakovine pakirane piškotke, glede na njegova delovna mesta. Prav tako je delil video boks v svoji “hotelski sobi / kuhinji / telovadnici”, ki dokazuje, da je njegova predanost višja od večine.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Srečni ponedeljek vsi! Dobrodošli v mojem hotelski sobi / kuhinji / telovadnici (haha) na lokaciji našega novega filma Mile 22. Preizkušanje novih PI piškotov – na voljo bodo zgodaj prihodnje leto. ���� @performinspired @ bo.cleary

Objava, ki jo je delil Mark Wahlberg (@markwahlberg)

“Edini način, da bi bil najboljši, je, da še naprej delate tako kot nimaš ničesar,” je Wahlberg povedal Men’s Health o njegovi delovni etiki. “Nadaljujte po njej in bodite vedno bolj agresivni, bolj in bolj osredotočeni vsak dan. Ne vem, zdaj imam več poguma in želje, kot sem jih kdaj imel.”

Če so ti absi indikacije, njegov pogon jasno deluje.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.