sliko

Trgovec Joe

Sladice bodo povsod praznovali Dan državnega kruha, tako da bi svoje obraze nataknili z vsemi oblikami in velikostmi prežvekovane, dobro pokritih z zamrzovanjem – morda celo nekaj oreosovih okusov krompirja. Edina stvar, ki je boljša od pasti v vašo najljubšo lokalno trgovino s krofi, je, da jih dostavljate na vaša vrata, in UberEATS nam je dal nizko število najbolj priljubljenih krofov po vsej državi, na podlagi uporabnikovih prehranjevalnih navad. Glede na količino naročil so to recepti za krofne, ki jih morate poskusiti, stat.

Tradicionalno Glazed Buttermilk Donut

Prispevek UberEATS
Tradicionalni kozji pinjenec

Kje dobiti: Salty krof v Miami, FL

Ne morete se narobe s tradicionalnim kozičem kozličevega mleka v tej kavarni krofni in kavarni. 24-urno vzgajano testo pinčevega testa dobi kaput tahitijske vanilije, ki je dovolj sladka, da dopolni s slano karamelno lato.

sliko

Homerjevo krofilo

Kje dobiti: Donut Bar v San Diegu, CA

Homer Simpson je lahko eden od največjih poznavalcev krofov našega časa, njegov odhod pa je bila vedno rožnata, glazirana sorta, ki je na vrhu s posipami. Ta trgovina v San Diegu ne škodi na velikost s svojimi made-from-scratch krofi, in te barvite prodajajo hitro.

sliko

Maple Bacon

Kje dobiti: Salty krof v Miami, FL

To slano sladko pecivo združuje dve najboljši hrani na svetu: krofi in slanina. 24-urno dvignjeno kruhovo kruhovo kruh je prevlečen s slojem javorjevega glazura, zmanjšanjem J. Wakefiled UJP Porter piva in Miami Smokers cracklings. Mehka, maslena baza, plus sladka in savna pritrjevanje so popolnoma odvisne.

sliko

Steklen kruh Donut

Kje dobiti: Teak soseski žar v Orlandu, FL

Krofi so v teh dneh na vrhu in napolnjeni z vsemi stvarmi, toda ta spoj naredi sladico v polno pihano moko. Burger-centric meni se ponaša s čudnim elementom, ki slaži polsilindrično goveje meso, ameriški sir in prekajeno slanino med toplimi glaziranimi krofnimi krofmi.

sliko

Trgovec Joe
Girl Scout Samoas Cookie Donut

Kje dobiti: DK’s Donuts & Pekarna v Los Angelesu, CA

Imamo posebno mesto v naših srcih za sladice, ki jih navdihuje Girl Scout Cookies, in to polje L.A. ima na tipični stekleni krof do naslednje stopnje, tako da ji daje lečino. Sveže (in cenovno dostopne) krogle dobijo dojenček stopljene čokolade in velikodušno posipanje okusov kokosovega oreha.

sliko

Katy Cherry

Kje dobiti: Tovarniška krofna v Las Vegasu, NV

Pustite ga v Vegansko krofno, da poimenuje svoje prigrizke po slavnih ljudeh. Eden najboljših prodajalcev, imenovan po Katy Perryju, je krušni kruh, ki je narejen s prstom sira in kruhov, češnjevega polnila. Ti blazinici so vsekakor naša zamisel o najstniškem snu.

sliko

Ellen Doughgenerous

Kje dobiti: Tovarniška krofna v Las Vegasu, NV

Od Snoop Doughgy Doughg do Marilyn Mondough, tukaj ne moremo dobiti dovolj velikih imen. Ta, navdihnjena z vsemi najljubšimi, zabavnimi pogovori gostiteljice govori, je kruha kvas, ki je prekrita z belim ledomom in hrustljavo plastjo sadnih pelerinih žit.

sliko

Francoski toast krof

Kje dobiti: Donut Bar v San Diegu, CA

Zajtrk ljubitelji ne bodo želeli zamuditi na to noro krof. Pozabite na običajno glazuro ali zamrzovanje. Tukaj se krofi narejeni po naročilu popijejo v domačo jajčno testo in jih kuhajo, tako kot vaš najljubši francoski toast, nato pa prelete z maslom in zabavne pritrditve, kot so sladkor v prahu, šlaga in marmelada. Morda boste za to potrebovali vilice in nož.

sliko

Homerjevo krofilo

Kje dobiti: Hugs & Donuts v Houstonu, TX

Še enkrat, je težko, da se narobe z Favorite Simpson. V tej trgovini v Houstonu je barvito krofno posušeno z ledom z okusom jagode, preden se oplazi z mavričnimi škropilnicami. Zelo zabavno je gledati, kot je jesti.

sliko

Temno čokoladno krofilo

Kje dobiti: Underwest Donuts v New Yorku v New Yorku

Chocoholics bo zagotovo težko deliti to krof, služil iz pranje avtomobila v okolici Chelsea Manhattan. Temno kruhovo krušno kruh je super okusna, ne da bi bila preveč bogata, in ima občutljivo plast temne čokolade in poprskanje čokoladnih drobnih piškotov na vrhu.