Taco Bell je pred kratkim dodal nov element v svoj meni – in še bolj se spreminja v življenju kot Crunchwrap. V svoji vodilni trgovini v Las Vegasu lahko dejansko naročite poroko. Tudi to ni nobena stara zadeva Fat Elvis.

Za 600 dolarjev boste v zasebni kapeli Taco Bell Cantina dobili zasebno slovesnost, kjer boste hodili navzdol po hodniku, ki drži šopek iz vročih paketov omake, medtem ko nosite ujemajoče gospe in gospodje. Ker najpomembnejši dan v vašem življenju ne bi smeli porabiti sesanja svojega želodca v nekakšnem kostumu, obleko, ki ga je oblekla čipka. Celoten zgornji del trgovine je rezerviran za vaš velik dan, ki vključuje sprejem za do 15 oseb (vam daje popoln izgovor, da poveste Mami ne, ne more povabiti svojega drugega bratranca zobozdravnika, kolikor jim je všeč objave na Facebooku).

Taco Bell weddings

Kathryn Wirsing

Taco Bell Cantina je že več kot leto dni gostila poroke – dokončala 51 leta 2017, pri čemer je že bilo 18 že rezerviranih za leto 2018, blagovna znamka pa gre vse, da bi največji dan svojega življenja dala “živi más” zdravljenje. Govorimo o blagovnih šampanjskih flavtah za par, tako da lahko Baja Blasts pokažete v vsebino vašega srca, taco 12-paket za hranjenje vaših gostov, in so sodelovali z lokalno trgovino Retro Pekarna, da ustvarite troplastno torto zgleduje s svojim desertom Cinnabon Delights.

Taco Bell weddings

Kathryn Wirsing

Tako kot kroglice za testo iz cimetovega sladkorja so torte sami z okusom cimeta, prekrito s cimetovo zamrzovanjem in preliti z malo cimetovega sladkorja. Ko pride v restavracijo, zaposleni vrnejo z obročem dejanskih Cinnabon Delights.

Čeprav Taco Bell podvoji na kiču – v pravi Vegas način – svoje slovesnosti so popolnoma legitimne. Blagovna znamka se spremeni v Victoria Hogan iz Flora Pop, da bi ustvaril storitve po meri, ki temeljijo na tem, kar želi par. Če ste vsi glede tega pun življenja, ona bo prežarčiti svoj govor s šalami o “najti čip za vaš Guac” in pomen vedno spominjati, da svojim zakoncem zagotovi dva pakiranja Fire omaki za vsak taco. Če ne, bo sprejela bolj resno pot. In, seveda, lahko napišete svoje zaobljube.

Taco Bell weddings

Kathryn Wirsing

“Vsaka slovesnost je malo drugačna, toda vsak, ki sem ga naredil pri Taco Bellu, je bilo tako zabavno,” je dejal Hogan. To je nekakšen kraj, kjer samo zato, ker resno prevzamete zavezo, ne pomeni, da mora biti dan sam slovesen.

Glede na to, koliko ljudi načrtuje svoje starejše, diplomske in materinske fotografije na Bellu, je smiselno, da se je veriga srečala s povpraševanjem in ponudila uraden način za povezovanje največjih mejnikov svojega življenja s Chalupas in Double Decker Tacos . Ne moremo čakati na dan, ko začnejo gostiti otroške prhe in pogrebe.

Sledite Delish naprej Instagram.