Kot da ni bilo nevarno dovolj enostavno, da bi naročil dostavo z aplikacijo Domino, zdaj pizza velikan obravna v skrajnosti. Od začetka 20. maja, Domino kupci lahko naročijo svoje najljubše pice s samo tweetom. Če želite stvari narediti še dlje, lahko rezine z pogostimi naročili dobijo svoje pite s samo tweeting emoji pizza.

Evo, kako deluje sistem za tweet-to-order za verigo: Najprej morate nastaviti račun za preprosto naročanje in predložiti svoje nastavitve prelivanja. To bo povezano z vašim ročkom za Twitter. Ko naročite preko tweet, vam Domino pošlje neposredno sporočilo, da potrdite naročilo. Po tem bo potekala vroča, sirast pita. Imamo nekaj skepticizma o novem sistemu – in s tem mislimo, da predvidevamo številne pijanske tweete za tiste pozno-nočne, zarezane rezine.

Bančništvo o uspehu družbenih medijev je smiselno za blagovno znamko, katere prodaja že prevladujejo online naročila. Da bi ustvarili še več hype, je družba v zadnjih 24 urah pošiljala tweets z uporabo izključno pizza emojis. To so naši priljubljeni:

(h / t USA Today)

Posodobitev, 16. junij ob 12:08 p.m.

Picerski piščanci imajo še en način za naročanje svojih najljubših pite. Domino je pravkar pripravilo naročanje besedila, kar pomeni, da ni treba pošiljati vašega naročila v Twitterverse. Namesto tega pripravite emocije pizze na DPIZZA (374992). Od tam deluje podobno kot tweet-naročanje, tako da povežete telefonsko številko z vašim računom Easy Order. Igra s to igro je močna.

Sledite Delish na Instagramu.