V notranjosti tega čudovitega galaksijskega kolača je še hlajša kot zunaj

Že nekaj časa sem videl torto, ki me je resnično navdušila toliko, kolikor me je privabila, da jo porabim. Ta torta s poročno obleko je čudovita, vendar je tako realna in zmedena sem, kako se odpraviti na polnjenje obraza. Res nikoli nisem mislil, da bi se karkoli lahko primerjalo s čudovito, bogato lepoto, ki je torta, ki je značilna v otroški klasiki Matildi. To, moji prijatelji, je torta mojih sanj.

Slaščičarna Heather of Sprinkle Bakes je naredila najbolj čudovito torto, ki jo vidim (žal Bruce Bogtrotter)

sliko

Sprinkle Bake

Uporaba črne žametne torte za notranjost, celo vključuje majhne bele zvezdaste škrobe, ki posnemajo bleščečo zvezdano galaksijo. Rezultat deluje odlično.

sliko

Sprinkle Bake

sliko

Sprinkle Bake

Proces ustvarjanja meglice je videti precej težko, vendar so mi podrobne podrobnosti. Če nameravate to narediti sami, boste potrebovali morsko gobo, čopič s čopičem, pergamentni papir in veliko živahnih barvil za živila. Prepričan sem, da ko enkrat prideš do spuženja in slikanja postane manj oprijemljiv, bolj notranji umetnik.

sliko

Sprinkle Bake

Rezultat je vreden. Občutek, da boste v to užitno galaksijo razkrili dekadentno črno žametno torto s svojimi majhnimi zvezdami in izven bogate čokolade … Zdaj lahko čutim razburjenje. Vem, kaj naredim to poletje.

Pridobite celoten recept iz Sprinkle Bakes.

Sledite Delish na Instagramu.