Grease Pit

NewsChannel5

Ko je pet let star Lily Clark nedavno padla v neobdelano kadjo za porabljeno maščobo za kuhanje na Sonic, se je štela za nesrečo. Ampak, kot se je izkazalo, to ni bil prvi ali celo drugi primer, ko je otrok v zadnjih nekaj letih padel v mastno jamo.

Več od Delish: Zgodovina restavracije ameriške verige, krofne in priročne trgovine

Po NewsChannel5.com je bil Clarkov padec četrti čas, ko se je otrok spustil v eno od “pasti za masti”, in je bil drugi na območju samo v Nashvillu. Leta 2007 je štiriletni otrok družine Linder padel v sonično mastno jamo. Mislili so, da je bila preizkušnja enkraten incident in šokirana, ko so slišali za Lily Clark. Očitno se je družina otroka Linder igrala okoli cvetja pri Sonicu, ko je padla v skrito kad.

Drug incident se je zgodil leta 2008, ko se je 2-letni otrok skoraj utopil v posodo za mastno maščobo. Sin družine Webb, kljub svoji mladosti, je bil zmožen potegniti pokrov z mastne jame, ki ni bila pravilno zavarovana in je padla noter. Njegov oče je moral odpeljati z nogo. Mladi fant ni bil tako srečen kot Clark; imel je mast v pljučih in potreboval dihalne tretmane.

Več od poslikave: ali ste mojster brlogov za hitro hrano??

Sonic pravi, da si prizadeva povečati varnost. Po odgovoru Sonic Corporate Office so bile restavracije Sonic obveščene o situacijah in jim je bilo naročeno, da “povečajo svojo osredotočenost na zaščito pokrovov za mazanje v pogonih”. Izvedli bodo tudi naključne mazalne preskuse, ki bodo pomagali motivirati posamezne restavracije. Medtem ko Sonic zdi, da jemljejo ukrepe za izboljšanje porabljene maščobe problem, nekateri trdijo, da je resnična težava je, da obdržijo masti jame skrite v svojih vrtu in teras območij, glavne lokacije za otroke, da igrajo.

Ali menite, da Sonic počne dovolj, da bi preprečil nastanek teh dogodkov v prihodnosti??

Poiščite več odlične hrane na Delishu:


Iskanje za popoln recept z naše strani
Ugotovite najnovejše novice o hrani
Pojdi knjigo receptov, da shranite svoje najljubše jedi
Prijavite se za naše brezplačne glasila
Preveri nas Facebook, Pinterest, in Twitter