Če ste posvečen bruncher, potem bi verjetno morali vedeti bolje kot kdorkoli, da brunch ni dejansko brunch, če ni vključena mimoza. Toda edina stvar, ki je boljša od ene mimoze, je brezvodna mimoza. In zdaj, zahvaljujoč temu preprostemu, vendar genialnemu “izumu” izumu, lahko obdržite zabavo in alkohol, ki teče vse jutro. Previdno, čeprav boste videli, da ni za srce.

sliko

Vineet Sawant

To imenujemo brezbarvno steklo mimoze. To je kozarec, ki je oblikovan kot steklenica šampanjca in ima približno 940 ml tekočine, kar ustreza osmim rednim velikostim mimoz. To je verjetno več kot dovolj, da vas popelje skozi dan in čeprav tehnično steklo ne imaš dno, njegova enakovrednost osmih pijač je dovolj, da si vsaj počutim kot da piješ brezvodno mimozo. Torej storite, kar želite, da se duhovno pripravite na glavno nadgradnjo, ki jo boste dali sami sebi, in način, kako pijete v soboto zjutraj od tu naprej.

sliko

Vineet Sawant

KUPI ZDAJ: Bottomless Mimosa Glass (17,99 $, Amazon.com)

Steklo izdeluje BigMouth Inc., vendar ga lahko najdete na spletnih mestih, kot so Amazon, Bed Bath & Beyond in Always Fits.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.