Weight Watchers želi vedeti, da samo zato, ker ste na zdravem prehranjevalnem ščetku, ne pomeni, da morate zamenjati testenine. Empire Empire je samo dodal Skinny Pasta na svoj seznam živil, kar pomeni, da od zdaj naprej zoodle ni treba biti edina alternativa z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov, ko hrepenite po testeninah.

Dobra novica za vsakogar, ki sodeluje v programu, je, da se ustvari urejevalniki za uživanje na koži, ki vsebujejo le dve telesni masi, in vsebuje samo devet kalorij za posamezno sluznico. Testenine z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov so popolnoma brez glutena, poleg tega pa so brez sladkorja, pšenice, laktoze, soje, soli, holesterola, maščob in konzervansov. Glede na sprostitev bodo mršavne testenine teže opazovalcev na voljo v različnih oblikah in oblikah rezancev, kot so špageti, fettuccine, kuskus, lazanje in celo riž. Rezance lahko pojedo namesto ali poleg sadežev in jih lahko celo vključite v okusno solato.

Dodatek teže opazovalca Skinny Pasta pride kmalu po tem, ko je blagovna znamka uvedla program Freestyle, ki je razširil svoj seznam ničelnih točk in vključil več kot 200 živil kot del prenove celotnega programa. Na eni točki je seznam vključeval samo sadje in zelenjavo, toda prejšnji december je podjetje postalo malo bolj prijazno z dodajanjem več predmetov, kot so ribe na žaru, jajca in nefatni jogurt.

Teža Watchers Skinny testenine lahko kupite na spletu preko Amazon ali WeightWatchers.com.

Sledite Delish na Instagramu.

Prenesite aplikacijo Delish.