Že deset let sem bil v poročni industriji in dal več kot 250 porok, in ko mi je kdo povedal, da želijo podpisni koktajl, moje prvo vprašanje je vedno, zakaj?

To je vse kar pravim: Zakaj?

Videl sem, kako se je zahteval njegov in njen pij, ko sem leta 2014 začela lastno podjetje. Trend se je začel bledeti leta 2016, toda stranke še vedno vprašajo – in imam veliko mnenj za skupno rabo.

Samo za to izgleda.

Oglejte si to objavo v Instagramu

“kot Midwest, kot ga dobi” za večerjo, ko ste iz Kansas Cityja.

Post je delil Kelsey Timberlake (@vanityaffairevents)

Osem od desetih mojih strank, ki želijo podpis koktajla, se bodo odzvale na moje “Zakaj?” s, “To je srčkan.” Ampak tukaj je stvar: če iščete ta čudovit znak, ki ste ga videli na Pinterestu, s svojimi in njenimi koktajli, zapisanimi v kaligrafiji, lahko to storimo. Tisto stvar lahko ustvarim za vas – samo za bolj vpliven trenutek vaše poroke.

Pinterest ima nekakšne fantazirane poroke. Čeprav morda ne veste, so tiste osupljive slike, ki jih vidite, pogosto iz styled fotografskih poganjkov. V resničnem življenju ljudje obidejo ta lep znak, in to je resničnost tega.

Daj no, ali je to prava pijača?

Oglejte si to objavo v Instagramu

še ena nevihta v napovedih nam pomisli, da je čas za koktajl. �� @tylergould

Post je delil Kelsey Timberlake (@vanityaffairevents)

Zdi se mi zelo nerealno, da imajo vsi podpisni koktajl – tisti, ki pijejo 24 ur ali 7 dni, ali tistega, ki je pomemben za njihov odnos. Delal bom s stranko in izvedel vse, kar bi želel, vendar jih tudi jaz poskušam voditi. Zato pravim: če ne morete odgovoriti, zakaj je ta pijača pomembna za vas – in če vaši gostje ne poznajo ustreznosti – tega ne smete storiti.

Gostje želijo piti, kaj jim je všeč – ne tisto, kar ti je všeč.

Oglejte si to objavo v Instagramu

ko jutri ni res ponedeljek.

Post je delil Kelsey Timberlake (@vanityaffairevents)

Ko sem podpisal koktajle za stranke, vidim, da jih gosti vzamejo kot vljudnost, nato pa jih postavijo na najbližjo mizo in dobijo lastno pijačo. To je odpadek. Če nameravate služiti, potrebujete to, da bi bili staple – nekateri ljudje bi dejansko naročili menije, kot so margarita ali kisli kisli. Verjetno pa je, da nekoga prosiš, da pije nekaj, kar jim verjetno ne marajo.

Ta ljubka imena zmedejo ljudi.

Oglejte si to objavo v Instagramu

spomladansko sanjanje. �� @rivandrose

Post je delil Kelsey Timberlake (@vanityaffairevents)

Menim, da je najbolj zabavna stvar, ki jo ljudje sprejmejo s koktajlom in jo preimenujejo. To sem storil samo za nekajkrat v svoji karieri, ko sem delal za prizorišče. Samo razmišljalo: ti naročniki so želeli poklicati klasični mojito nekaj drugega. Torej, ne samo, da želijo podpisati koktajl – in neverjetno dolgotrajno, da bi na tem mestu želeli prikriti. Če ljudje ne poznajo vseh sestavin, ki vstopajo v mojito, niso vedeli, kaj je bilo vročeno.

Plus, ljudje ne želijo preživeti časa v baru, ki bere o vašem cocktailu. Psihično, ljudje želijo iti gor, naročiti svojo pijačo in se družiti in plesati. Pijače s podpisi otežujejo ta proces – in potem začnete izgubljati svoje občinstvo.

Svoj denar porabite vse narobe.

Oglejte si to objavo v Instagramu

ne moti, če mi delamo! �� @robbycavanaugh

Post je delil Kelsey Timberlake (@vanityaffairevents)

Razumem, da so alkoholni paketi proračunska odločitev. Na osebo, pivo in vino bar bo teči teči od $ 20 do $ 24, bo alkoholni pijač stala med $ 32 do $ 35, in premier gostila bar bo od $ 40 do $ 50. Pogosto ljudje, ki želijo piti samo pivo in vino, bodo v času koktajla ponujali podpisne pijače. Ampak potem naredite ljudem, da preostanek noči preidejo na nekaj drugega. Lahko vzamete tisoč dolarjev, ki jih boste porabili za podpisne koktajle – in ta številka je na spodnji strani – in jo dajte v hrano ali glasbo.

In, da, bo to dodaten strošek: pijače s podpisi so pogosto premešane, tako da ne zadržijo svoje storitve za bartending, mesta pa vam zaračunajo, kaj padejo, ali ga ljudje pijejo ali ne. Če ne želite gostiti polno vrstico, samo izberite viski ali vodko in pozabite svoje in njene koktajle. To sem storil za stranke večkrat. To je bolj strateško: izberete si alkohol, vendar ljudem omogočite, da izberejo svojo pijačo.

To ni samo nepozaben trenutek.

Oglejte si to objavo v Instagramu

počitnice v polnem zamahu ta vikend in delimo naše “koktajle za zimske nevihte” na blogu! zgrabite svoj med in udobno za noč v tem prazničnih poslih ������ povezavo v profilu! �� @hollyandflora

Post je delil Kelsey Timberlake (@vanityaffairevents)

Nikoli ne slišiš, kako ljudje govorijo o poroki, ki pravi: “O moj bog, čigav koktajl ste dobili – njegov ali njen?” Tiste, ki niso ravno pogovori. Ko načrtujem in delam s strankami, vedno razmišljam o vtisu, ki ga bomo zapustili gostom – o trenutkih, na katere se bodo spet obračali, jim bodo pomagale doživeti in se počutiti posebno, da so tam. Koktejli s podpisi niso eden od teh trenutkov.

Poroke bi morale biti brezčasne in želim si, da bi bili ponosni na to, kar so naredili desetletja kasneje. V 20 letih boš rekel: “Ta koktail podpisa mi je spremenil življenje”? Ne.

Ni vam treba popolnoma zavrniti trendov.

Želite nekaj priljubljenega? Dodajte rosé v menijski vrstici. Vidim, da gostje porabijo več roza od kombinacije rdeče in bele barve. Dobro je prejel, vizualno privlačen, in to je neverjetna poletna pijača.

Najpomembneje pa je, da ostanejo resnični, kdo ste kot par, in naredite tisto, kar vas naredi srečno. Nikoli ne morete narobe s tem.

Sledite Delish naprej Instagram.


Kelsey Timberlake je ustanovitelj Vanity Affair Events, podjetje za načrtovanje dogodkov s polno storitvijo, ki ima sedež v Portlandu, OR in Palm Springs, CA. Ona je na Instagramu @vanityaffairevents.