sliko

Joslyn Blair

Vsako leto dobimo dodaten ambiciozen okoli božiča. Prihajajo družina in prijatelji, darila je treba dati in želimo ravnati s svojimi ljubljenci pravično – in to pomeni, da se lotite veliko piškotkov! Ampak izdelava serije po seriji pečenega blaga iz nič, se lahko zdi ogromen napor, ko morate tudi potovati, prodajati in načrtovati počitniške zabave. Torej, ta božič, prihranite čas (in še vedno prihajajo z neverjetno impresivnega pogleda) z jazzing eno ali dve resnično velikimi pakiranji kuharskega sladkornega testa, ki ga kupite v trgovinah – razdelite, dodajte nekaj preprostih mix-ins, in boste junak vsakega swapa piškotkov in praznične zabave v tej sezoni!

Potrebujete več načinov, da bi nekaj okusa, ki ga kupite v trgovini, čudovito? Oglejte si naš najnovejši vodnik za zagon vroče čokolade.

sliko

Joslyn Blair
1 testo, 10 piškotkov

Nikoli ne bi uganili, da bi lahko ustvarili to veliko različnih piškotkov iz zvitega testa, ki ste ga kupili, ali ne? Za te recepte smo uporabili vnaprej pripravljeno piškotsko piškotino Pillsburyja, vendar pa bi zagotovo lahko uporabljali najljubšo blagovno znamko vaše družine ali pa naredili svoje, če želite.

sliko

Joslyn Blair
Piškoti Christmas Funfetti

Na 7 1/2 unč sladkorja piškotek testa, dodamo 2 žlici rdeče in zelene škroge in 1/4 čajne žličke vanilije izvleček. Zmešajte, dokler se posode enakomerno ne porazdelijo po celotnem testu in ohladijo v hladilniku vsaj eno uro. Ko ste pripravljeni za pečenje, segrejte pečico na 350 stopinj F in zvijete testo v kroglice velikosti žlic. Rolls piškote testo kroglice v več brizgalke, za plašč, in nato kroglice testo na neoluščene piškotek stanja. Pečemo 8-10 minut, ali dokler piškotki na dnu ne postanejo zlato rjav.

Sorodni: Praznični rdeči in zeleni božični piškotki

sliko

Joslyn Blair
Sladkorni piškoti s čokoladnim sipanjem in morsko soljo

Ogrevajte pečico do 350 stopinj F. Vzemite 7 do 1 unča ohlajenega sladkornega piškotnega testa in zvijte v žlice velikosti žlici. Pečemo 8-10 minut na neoluščeni pločevinasti listi ali dokler se piškotki ne zrušijo na dnu. V celoti ohladite na žični stojalo. Medtem, v mikrovalovni pečici v 30-sekundnih intervalih zmešajte 1/2 čašo temnih čokoladnih žetonov, dokler se ne raztopi. Sesajte čokolado nad ohlajenimi piškotki z vilicami in po potrebi poškropite z luskano morsko soljo.

sliko

Joslyn Blair
Snickerdoodles

Ogrevajte pečico do 350 stopinj F. Vzemite 7 do 1 unča ohlajenega sladkornega piškotnega testa in zvijte v žlice velikosti žlici. V skledo zmešajte 1 čajno žličko zmleti cimeta in 2 žlički granuliranega sladkorja. Kroglice za testo piškotkov v mešanici cimetovega sladkorja položite na neolupljeno ploščo za peko in pečite 8-10 minut ali dokler se ne zaprejo na dnu.

Sorodni: 70+ Recepti in ideje Holiday Cookie

sliko

Joslyn Blair
Piškoti Red Velvet z zelenimi M & M’s

Dodajte 2 čajna žlička kakava v prahu, 1/2 čajne žličke vode in 25 kapljic rdeče barve hrane (ali več, če je potrebno, dokler ne dosežete želene barve). Mešajte, dokler se kakav in obarvanje hrane enakomerno ne porazdelita skozi testo in ohladite v hladilniku vsaj eno uro. Ko ste pripravljeni za pečenje, segrejte pečico na 350 stopinj F in zvijete testo v kroglice velikosti žlic. Kroglice za testo položite na neolupljeno pločevino in pecivo 8-10 ali dokler se na dnu ne malo zatemni. Čim hitreje, preden se piškotki lahko ohladijo, spustite 5-6 zelenih M & M bonboni na vrh vsakega piškotka. Dovolite, da se popolnoma ohladi.

sliko

Joslyn Blair
Arašidovo maslo poljubi piškote

Na 7 1/2 unč sladkornega piškotka, dodajte 1 žlico kremno arašidovo maslo.
Mešajte, dokler se arašidovo maslo enakomerno porazdeli po celotnem testu in ohladi v hladilniku vsaj eno uro. Ko ste pripravljeni za pečenje, segrejte pečico na 350 stopinj F in zvijete testo v kroglice velikosti žlic. Kroglice za testo položite na neolupljeno pločevino in pecivo 8-10 ali dokler se na dnu ne rahlo porjavi. Čim hitreje, preden se piškotki lahko ohladijo, postavite čokoladno sladkarije Hershey’s Kiss v središče vsakega piškotka. Dovolite, da se popolnoma ohladi.

Sorodni: Najboljši božični piškoti Martha Stewart

sliko

Joslyn Blair
Mehiški poročni piškotki

Na 7 1/2 unč sladkornega piškotka, dodamo 1/3 skodelice, narezane pekane in 1 žlico vsestranske moke. Zmešamo, dokler moke ne vključimo in matice enakomerno porazdelimo po celotnem testu in ohladimo v hladilniku vsaj eno uro. Ko ste pripravljeni za pečenje, segrejte pečico na 350 stopinj F in zvijete testo v kroglice velikosti žlic. Kroglice za testo položite na neolupljeno pločevino in pecivo 8-10 ali dokler se na dnu ne rahlo porjavi. Ko je dovolj ohlajen, da se ročaj z golimi rokami (vendar še vedno rahlo segreje), pecite pečene piškote v sladkorju slaščičarjev.

sliko

Joslyn Blair
Matcha (zeleni čaj) piškotki z belo čokolado

Na 7 1/2 unč sladkornega piškotka, dodajte 1 žlico in 1 čajno žličko matcha (zeleni čaj) v prahu. Mešajte, dokler prašek meča ne temeljito vgradi in ohladite v hladilniku vsaj eno uro. Ko ste pripravljeni za pečenje, segrejte pečico na 350 stopinj F in zvijete testo v kroglice velikosti žlic. Kroglice za testo postavite na neolupljeno pločevino in pecite 8-10 minut ali dokler se na dnu ne rahlo odbije. V celoti ohladi. Medtem, v majhni posodi v mikrovalovni pečici v 30-sekundnih intervalih zmešajte 3/4 čaše bele čokoladne žetone, med mešanjem pa dokler se popolnoma ne stopite. Piškotke potopite na polovico navzdol v belo čokolado, nato pa na pergamentno obložene pločevine. Pustite, da se nastavi pri sobni temperaturi vsaj eno uro ali ohladi v hladilniku 20 minut pred pakiranjem ali posodo.

sliko

Joslyn Blair
Zastekljeni piškoti iz citrusov

Na 7 1/2 unč sladkornega piškotka, dodajte 1 žlico sveže naribanega oranžnega lupina. Zmešajte, dokler se lupina enakomerno porazdeli po celotnem testu in ohladi v hladilniku vsaj eno uro. Ko ste pripravljeni za pečenje, segrejte pečico na 350 stopinj F in zvijete testo v kroglice velikosti žlic. Kroglice za testo položite na neolupljeno pločevino in pecivo 8-10 ali dokler se na dnu ne rahlo porjavi. Položite piškotke na žični stojalo, da se ohladi.

Medtem, naredite glazuro: Mešajte skupaj 3 žlice sladkorja slaščičarjev in 3 čajne žličke sveže stisnili pomarančni sok. Po želji kupujte lisja ali kremo.

sliko

Joslyn Blair
Čokoladni piškoti iz sendvičev

Na 7 1/2 unč sladkorja piškotek, dodajte 1 žlico kakava v prahu. Mešajte, dokler se kakav ne temeljito vgradi in ohladite v hladilniku vsaj eno uro. Ko ste pripravljeni za pečenje, segrejte pečico na 350 stopinj F in zvijete testo v kroglice velikosti žlic. Kroglice za testo položite na neolupljeno pločevino in pecivo 8-10 ali dokler se na dnu ne rahlo porjavi..

Medtem napolnite polnjenje masla: v veliko skledo prelijte 1 skodelico slaščičarskega sladkorja, 1 palico (1/2 skodelice), mehčalo, nesaljeno maslo in 2 žlici mleka. Beat z mešalnikom za roke, dokler sestavine niso popolnoma združene in mešanica začne postati puhasto, približno 3-4 minute. V mikrovalovni pečici v 30-sekundnem intervalu zmešajte 1/2 skodelice temnih čokoladnih čipov, zmešajte med njimi, dokler se popolnoma ne stopite. Dodajte stopljeno temno čokolado v mešanico buttercreama in premočite z mešalcem za roke, dokler niste temeljito vključeni. Če želite narediti sendviče, enakomerno porazdelite približno 3-4 žlice buttercreama na ohlajeni piškotki, pazite, da pustite prostor okoli robov in vrhnite z drugim piškotkom. Ponovite s preostalimi piškotki in buttercreamom in potresite zdrobljene koščke sladkornega trsa okrog zunanjosti piškotkov.

sliko

Joslyn Blair
Sladki mandlji

Na 7 1/2 unč sladkorja piškotek, dodajte 1/4 čajne žličke mandljevega izvlečka. Zmešajte, dokler ekstrakt temeljito ne vključite in ohladite v hladilniku vsaj eno uro. Ko ste pripravljeni za pečenje, segrejte pečico na 350 stopinj F in zvijete testo v kroglice velikosti žlic. Kroglice za testo položite na neolupljeno pločevino in pecivo 8-10 ali dokler se na dnu ne rahlo porjavi. Hitro, preden se piškotki omogočijo, da se ohladijo, potresete vrhove z opečenimi mandlji in jih nežno potisnite v vrhove piškotkov. V celoti ohladite pred pakiranjem ali serviranjem.

Sorodni: hitri in enostavni božični piškotki