sliko

Sprinkles Cupcakes / Facebook

Hrana je dar, ki ga vaši prijatelji ne bodo nikoli mogli pozabiti. Potrebujete več užitnih daril? Zakaj ne bi naredili enega od teh slastnih domačih daril za počitnice. Prepričajte se, da brskate po našem popolnem vodiču za praznično darilo, da najdete najboljša darila za navdušilec (ali eater!).

sliko

Ne pozabite, da ga pozneje pozabite!

<str>Poleg kupa denarja in um, povsem novega avtomobila, kaj bi vsakdo srečal? Več slanine, seveda! Naredite nekoga meseca s to vrsto svinjskega izdelka iz svetovnega razreda Michigan deli Zingerman’s. (zingermans.com, 3-mesečni paket, ki se začne na 99 USD)</p><p>Lačen za slanino? Poiščite naš enostaven recept za <b>Slanino slanino slanino</b> in zadovoljiti to hrepenenje!<br/>“title =” Slanica meseca ”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f63f8f83cd4_-_bacon-of-the-month-xl.jpg?crop=1xw:1.0xh; center, vrh in velikost = 480: * ”<br/>/></picture><p></span></p><div class= Craig Veltri / iStock

Bacon meseca

Poleg kupa denarja in um, povsem novega avtomobila, kaj bi vsakdo srečal? Več slanine, seveda! Naredite nekoga meseca s to vrsto svinjskega izdelka iz svetovnega razreda Michigan deli Zingerman’s.

KUPITE ZDAJ: 3-mesečni paket, 99 evrov; zingermans.com.

Lačen za slanino? Poskusite eno od teh neumno zasvojenih slanin.