Ta ljubka (in zdrava) sladka tretma je neustrezna prehrambena plovila, ki vam bo zagotovila igro na mizi na naslednjo stopnjo. Zaupajte nam, to se ne bo spremenilo v Pinterest. Ti Snowy Chocolate Pinecones ne zahtevajo pečenja, zato potrebujete le nekaj preprostih sestavin, da naredite te otrokom prijazne desertne sladice.

sliko

Sandra Denneler

Skrivnost za doseganje popolnosti pinecona je čokoladna kvadrata Chex, vendar je blogerja Sandra Denneler iz Handmade Charlotte uporabila podobno žitno znamko Fiber One. Kakorkoli, to je najbolj praznični način za zajtrk, ki smo ga kdaj videli. Mi smo veliki ljubitelji Chex Mixa, in stvari prihajajo v toliko različnih okusih – razmišljamo, da so pinekoni z okusom kokona z okusom pene, ko pride.

Čokolada Pinecones Ingredients

Handmade Charlotte

Mešanica arašidovega masla, Nutella, sladkorja v prahu in masla je ključ za oblikovanje lepljive mešanice iz testa, ki se nato oblikuje okoli pršilca ​​v obliko stožca. Od tam je vse, kar morate storiti, da pritrdite žitni kvadrat v mešanico arašidovega masla, ki se začne na dnu. Uporabite lomljene česne koščke ali jih na polovico prekrižite, ko se približate vrhu, tako da bodo vaši peconi izgledali kar se da realistično. Sesanje praškastega sladkorja bo te čokoladne drevesa izgledalo kot miniaturno zimsko čudesa, ki je kot nalašč za vaše počitniško mizo.

sliko

Sandra Denneler

Pred tem smo dokazali, da so žitarice najboljše sladice, zato jih bomo uživali vse do ura počitka … ali vsaj, dokler ne bodo ostala naša ostanki.

Poiščite popolno metodo pri Handmade Charlotte.

Sledite Delish na Instagramu.