ŽejniNest

sliko

Instagram / @ThirstyNest

Če vi in ​​vaš partner uživate v pijači, je to način, kako se lahko na zalogi nabavite edinstvene steklenice, fancy duhovi in ​​pijače, vse v enem padalom. ThirstyNest ima tone kul bogatih daril, vključno z vinarskimi naročninami in barskimi vozički. Kot pravi njihov tagline, je to način #giftbetter.

Etsy

sliko

Instagram / @Etsy

Veste, kaj je Etsy, vendar ste vedeli, da lahko ustvarite celoten poročni register prek spletne strani? Če ste crafter ali raje domače predmete in čudne darila, bi lahko bil register Etsy idealen.

Domino

Domino's Pizza Hand-Tossed Pizza

Domino pica

Ja, to je Domino. Če vaša ljubezen do pice ne pozna meja, se lahko prijavite v verigi pizze, dokler živite v ZDA. Medtem ko v bistvu dobivate številne darinske kartice Domina, prihajajo v različnih količinah in s sladkim namenom, kot so “An Oprostite, da ne kuhate, “Hvala ti Card-A-Thon,” in “Zagotovi Bachelorette zabavo.”

Moč odbitka

sliko

Moč odbitka

Ne glede na to, ali sedite precej finančno ali pa že nekaj časa živite s svojim partnerjem, nekateri pari dejansko ne potrebujejo ničesar oprijemljivega, ko se njihov velik dan vrti okoli sebe. Moč odbitka obstaja, da bi se izognili procesom, da bi gostje pozvali, da v vašo korist podarijo dobrodelne namene. Izberete vzroke, ki so najbolj pomembni za vas, kot so brezdomstvo ali okolje, in gostje nato darujejo preko vaše strani. Spletna stran je pregledna, kam gre tudi denar.

Home Depot

sliko

Facebook / Home Depot

Premikanje v zgornji fiksator? Če ste vi in ​​vaš partner priročni z orodji in do DIY-a, ima Home Depot poroèevalski register, tako da lahko dobite zagon na vseh projektih. Registrirajte se za orodja, strojno opremo, naprave, okraske, pohištvo in orodja za vrt in kuhinjsko opremo.

Pero Nest

sliko

Ta spletna stran je v enakem položaju, kot so medeni, tako da ima vaša babica nekaj trdnih mnenj o tem, toda vsaj denar je namenjen praktičnemu vzroku. Feather the Nest vam omogoča, da se prijavite za denarne donacije, namenjene za plačilo ali domače izboljšave. Na svojo spletno stran lahko dodate slike, videoposnetke ali načrte, tako da ljudje natančno vedo, za kaj ciljajo.

Vebo Life

sliko

Instagram / @VeboLife

»Zberi trenutke, ne stvari« je moto Vebo Life, in to je precej super registracija za aktivne pare – prijavite se lahko do nepozabnih doživetij, kot so rafting po belih vodah, padalstvo in kuhanje. Obstaja tudi dobrodelni vidik; izbrati organizacijo in 5 odstotkov vsakega nakupa bo podarjeno tej dobrodelni organizaciji. Edina pomanjkljivost je, da trenutno trenutno služi samo področjem Colorado, Washington in Oregon (Kalifornija je na poti!).

Costco

costco

Mark Bugnaski / Associated Press

V redu, morda je najmanj seksi poroko registra obstaja, vendar nič ne pravi res ljubezen, kot nakupovanje v razsutem stanju zaloge trgovina. Ne pozabite, da imajo stvari, razen neparljivih in velikanskih škatel iz papirnatih brisač – lahko dodate avtomobilske sedeže in ojačevalce, umetnine, pohištvo in domače zaloge tudi v registru stroškov podjetja Costco.

Zola

sliko

YouTube / Zola

Zola je vrhunsko tisočletje, saj vam ni treba izbirati – vse, kar bi lahko poželite, je na voljo na enem mestu. Registrirate se lahko za standardna darila, izkušnje (kot so masaža ali darilna kartica Airbnb), vinski klubi in druge naročnine, izpuščaji v Drybarju … dobili so vse na krovu.

7. Upa United

sliko

Instagram / @ 7hopes

7 Hopes United je kot nalašč za vsakogar, ki si prizadeva uporabiti več pravične trgovine. Še vedno lahko dobite standardna darila, kot so posoda, posteljnina in domača oskrba, vendar se boste počutili bolje glede vsakega nakupa, če poznate darila, ki so jih izdelali obrtniki, ki se plačujejo za svoje delo in delajo v varnih razmerah, in da noben otrok ni bil izkoriščajo v procesu.