Potrebuje vas, da zgradite prigrizek stadion. To, potrpežljivost in moč v zgornjem telesu.

V redu, to je pretiravanje. Resnica je, ko smo se odločili ustvariti stadion za prigrizek, smo opravili raziskave. Pogledali smo vse nožice na Pinterestu, neverjetne stvari, ki so jih ustvarili naši sestrski blagovni znamki, nori ideje, ki so jih sanjali strahotni nogometni navijači po vsej državi. In hitro smo prišli do zaključka: vse je izgledalo kot HARD. Preveč težko za nas. Zdelo se je, da so ljudje imeli neznane tehnične diplome, ozadje v tesarstvu ali usposabljanje v likovni umetnosti kartona origami. Vse, kar smo želeli narediti, je bilo narediti nekaj super, da bi lahko kdorkoli – tudi mi – uspelo.

Potem je naša umetniška direktorica Mike imela idejo: Kaj, če smo ustvarili stadion za prigrizek naravnost iz stvari, ki bi jih želeli jesti – ni potrebna struktura? Bilo je razodetje. Vse, kar bi bilo res, je bila študija pri umestitvi. In, smo si mislili, če smo skrbno pokazali, kako smo dali vse, lahko kdorkoli to stori.

Torej, tukaj smo. Uspelo nam je. In bilo je super. PIN IT, in to boste imeli za vedno:

The Delish Ultimate Snack Stadium

Mike Stillwell

Izgleda popolnoma dramatičen in zapleten, a lahko tudi to storite. Naše se je začelo s potovanjem v Costco, vendar je vse na voljo v vašem lokalnem veleblagovnici ali supermarketu. Vgrajen je v osnovi v štirih delih:

1. Zunanji prstan: pijača. Ustvarili smo ombre stene Gatorade – kaj bi bilo bolj športno? – in notranji prstan peneče vode (nekaj za vse okuse). Potem smo ob straneh (stojnice, če jih želite) obložili s sode na eni strani in pivo na drugi strani.

sliko

Ethan Calabrese

2. Končna območja: žetoni in dipi. S pijačo kot temelje smo ustvarili nivoje kartona za držanje guacamole in hummusa (posamezni pokali, ki so bili na voljo pri Costco, so bili kot nalašč za to nastavitev – gostje lahko zgrabijo in gredo). V vsakem vogalu smo preprosto (in se izognili umazanim skledam), tako da smo odpirali vrečke z žetoni in prigrizki.

sliko

Ethan Calabrese

3. Razvedrilni odseki: vnaprej deljeni skodelice. Posamezne skodelice Pringlesa (najboljši zabaviščni prigrizek kdajkoli.) Se postavijo pred pločevinke in pred njimi, skodelice mozzarella palic (vsaka z bazo marinara-omaka) in bivolja.

sliko

Ethan Calabrese

4. Polje: sendviči in še več. Naredili smo vnaprej izdelane ploščice iz sendvičaste obloge in jih postavili na konca polja. Potem smo s spinachovim dipom na liniji 50-ih ladij ustvarili obraz med čipsom in veggiesi (vzeti iz vnaprej izdelane veggie plošče). Na naši zabavi, čipi, ki jih je osvojil plaz. Duh.

sliko

Ethan Calabrese

Beyoncé in Coldplay bolje privedejo do predstave v polčasu: ta prigrizek stadion bi se lahko zgrešil.

prigrizek stadium

Ethan Calabrese

Sledite Delish na Instagramu.