Bi se takoj počutili star? Razmislite o tem: Že 15 let, odkar je Reese Witherspoon prepričal, da je oblečenje roza-to-roza v družbi sprejemljivo za ljudi, starejše od 9 let, in da je začetek Harvardovega zakona tako enostaven, kot je, Videoposnetek Ricky Martina tudi ne boli.

V desetletju plus, odkar je film debitiral, se je lotil življenja, ki se je rodil, pri čemer se je nadaljevalo nadaljevanje, ki se je z večerjo umaknil z Beerspoon-a, ki bi ga večina ljudi pozabila, Broadwayjevo igro in neskončne govorice, da je Ustanovitelj Draper James bi oživel svojo vlogo kot Elle Woods za tretji prestop. (Hej, če lahko Netflix oživi Fuller House in Gilmore Girls, kdo je rekel, da ne bo?)

V čast obletnice filma smo ustvarili eno resno pitno igro. Zgrabi nekaj kokice rojstnodnevne torte, zmešajte serijo Starburst Cosmos, Sangria Lemonade in / ali Strawberry Daiquiri Jell-O Shots, in se pripravite na življenje leta 2001 v vsej svoji akrilno-francoski manikurirani slavi.

Tukaj je, kdaj naj pijačo:

Kadar Elle Woods nosi svojo srebrno verigo povezavo ogrlico s srcem čar, pijte.

Elle Woods Necklace
Legally Blonde / MGM

Rešite nekaj čokolade, druga Elle pa utopi njene žalosti v škatli z bonboni. Če nimate sladkarij, pijte.

Pravno Blonde Drinking Game
Legally Blonde / MGM / AllMovieGifs.Tumblr.com

Kdor lahko reče: “Kaj, kot je težko?” ko Elle pravi, da lahko imenuje nekoga drugega, da naredi strel.

Kaj, Like it's Hard?
Legally Blonde / MGM / AllMovieGifs.Tumblr.com

Vsakdo mora končati pijač drugi Elle pravi: “Kdor je mislil, da je oranžna nova roza, je resno vznemirjena”, če ne stojiš, ko prenaša linijo (in ne trenutek prej).