Uresničil je rezultate.

Hugh Jackman

20. stoletje Fox

Ko se je Jackman prijavil za izvirnik X moški film, tri tedne je dal v obliko. Nato ga je režiser videl … in vse svoje brezbožne prizore je potisnil do samega konca produkcijskega načrta, zato bi imel več časa, da bi se mučil, je dejal Stephen Colbert. Za vsak film od takrat je dal tri mesece, da bi resnično udaril telovadnico in se potrudil na čisto prehrano in dvigovanje teže.

Dobil je Carbs.

Happy Break The Wolverine Diet! @mariobatali ste legenda! @jimmyfallon @wponx @ 20centuryfox

Objava, ki jo je delil Hugh Jackman (@thehughjackman)

Če si mislil, da je prehrana Tom Bradyja omejevalna, to ni nič v primerjavi z Jackman’s. V zadnjih 17 letih je igralec, ki je jedel večinoma paro piščanca, brokoli in cvetačo, odkril med Tonight Show z Jimmy Fallonom. Za praznovanje konca njegovega zadnjega dela kot Wolverine je Fallon pomagal, da mu je uspelo prekiniti z dovolj testenin, da bi lahko hranil vse šole profesorja Xavierja za nadarjene mlade.

On je šel v “progresivno preobremenitev”.

To je tisto, kar prihaja “nekdo” fotografiranje, medtem ko treniram! #youknowwhoyouare

Objava, ki jo je delil Hugh Jackman (@thehughjackman)

Jackmanov trener David Kingsbury je igralec začel z lažjimi utežmi in višjimi ponovitvami, saj je na stiskalnicah, čučeh in mrtvih dvignil težo (pri čemer je zmanjšal število ponovitev), da bi si ustvaril svojo moč. To je znano kot progresivno preobremenitveno vadbo, cilj pa je preprečiti, da vaše telo počiva po nekaj tednih, Moška Fitnes poročali. 

On potisne navzgor na naslednjo stopnjo.

97, 98, 99 …

Objava, ki jo je delil Hugh Jackman (@thehughjackman)

Jackman ohranja srčni utrip z intenzivnimi vajami, ki vplivajo na lastno telesno težo (preberite: ni potrebnih gobic), kot je to nabor 100 clap push-upov. “Nobene točke ni, če bi morali biti funkcionalni”, je povedal reviji.

Ostanek je fleksibilen z jogo.

Dokaz.

Objava, ki jo je delil Hugh Jackman (@thehughjackman)

Največji Showman zvezda je znano, da je v jogi studios, kot je joga bar, med potovanjem, in Instagrammed sam delaš ročnike z upornostjo pasovi.

Obstaja ena stvar, ki vam pravi, da absolutno ne bi smel storiti.

Borite se z eno in edino! #bananawolverine @wponx @ 20centuryfox

Objava, ki jo je delil Hugh Jackman (@thehughjackman)

In ne, to ni boj Banana Wolverine, čeprav tega tudi ne priporoči. Največja skrivnost v Jackmanovem žilnem videzu, ki se mučijo, vključuje dehidriranje sebe, ki je lahko resno nevarno za svoje zdravje. V tednih, ki vodijo do njegovih koščkov, bo postopoma popil več vode in dobil do 10 litrov na dan (približno 2,6 galona), nato pa brez 36-urnega dela pred prizoriščem. “Veste, da če greste tri dni brez vode, boste umrli,” je odgovoril Colbert, ko je Jackman pojasnil to strategijo Late Show.

“Pojdite čim bližje, kot lahko, in potem, nato pa postavite kremplje, prekleto,” je dejal. “Toda izgubiš kot 10 kilogramov vsega tega, vodna teža. Ne delaj tega.”