Target, superstore, ki nekako naredi vsi ki je nagnjena k kupujočim impulzom, smo le našli nov način, s katerim smo se znebili več denarja: služili smo koktajle in prodajali steklenice alkohola.

V eni trgovini v Chicagu, ki naj bi se odprla oktobra, se lahko kupci odmikajo od nakupovalnih časov in se pijejo (ali trije). Po Crainovem Chicagou je nova lokacija Windy City zaprosila za eno samo dve licenčni licenci – eno za prodajo pakiranega piva na svojih policah, druga pa za pivo, vino in žgane pijače iz bara v prostoru 24.000 kvadratnih čevljev.

sliko

Če bo odobrena, bo to edina ciljna trgovina, ki bo služila alkoholu na kraju samem. Prečkamo prste, da bo na meniju na voljo nekaj koktajlov s svetlo rdečim podpisom (mislim, kozmopolitani, limonada z jagodasto jagodo) in seveda tudi celoten koncept tega koncepta. Ker nič drugega ne more izboljšati potovanja v trgovino, ki je podobno kozarcu roséja, imam prav?

Čeprav je to povsem neverjetno, bo tudi to verjetno vsekakor privede do slabših odločitev, ko gre za porabo več denarja. Veš, kot nabiranje še en čudovit set sapičev sol in poper samo zato, ker nimaš volje, ko vstopiš notri. Mislim, kdo bi lahko rekel ne temu srčkemu keramičnemu ježu? Še posebej, medtem ko napeto…

sliko

Ampak mislim, da je to del vsesplošnega genialnega (čeprav zlo) načrta podjetja. Touché, Target.

Sledite Delish naprej Instagram.