Barmanji morajo dati veliko š * t. Razbite očala, pijani ljudje, ki se borijo in prosijo za brezplačno pijačo, in grozljivo “presenečenje”. Torej, medtem ko si lahko naročite, kar hočeš, lahko oseba, ki vam služi, svobodno dala smrdljivo oko, če je to nekaj smešno. Nocoj odzivanja na ljudi, ki so prst prinesli pijačo, jim je podelil to pravico.

Alcohol.org je pred kratkim izvedla raziskavo, v kateri je prosila barmanje, naj razmišljajo o vsem, od najbolj nadležnih bar vedenj, ki jih pijače povzročajo, da jih negativno razmišljajo o strankah. Najboljših pet pijač ni vse, kar presenetljivo, čeprav ste že prej odredili vsaj eno od njih.

Po raziskavi več kot 260 barbarjev je odstotek barmanov, ki so po naročilu teh pijač mislili manj kupcev, naslednji:

 • Appletini – 49%
 • Jägerbomb – 40%
 • Zamrznjeni koktejl – 39%
 • Seks na plaži – 38%
 • Irska avtomobilska bomba – 30%

  Druge pijače za obrvi so vključevale Long Island Iced Teas (imenovano LIT z razlogom), lahka piva in Kahlua in kavo, ki je po mojem mnenju čudno, če ni zima, ampak se mi zdi kot pošteno. Tudi zamrznjene pijače so najboljše.

  V drugih novicah so barmanji prosili svoje misli o ustreznem odlaganju in zadovoljni boste z njihovim odzivom – večina barmanov (38%) meni, da je 1 $ za pijačo precejšnja količina v standardnem baru ali baru za potapljanje. Če ste v baru za pub, bivalni prostor ali restavracijo, od 18 do 20% skupnega računa običajno velja za najbolj primernega. To se zdi precej razumno in na ravno tem, kar Američani že počnejo. Tu lahko vidite celotne rezultate študije alcohol.org.

  Sledite Delish naprej Instagram.

  Prenesi šaljivo app.