Danes, Red Robin odda proste piščančje burgerje vsem, ki imajo ime božič-y. To vključuje imena, kot sta Christine, Nicholas in Christopher. Imamo občutek, da je Saint West zahvalil Kim Kardashian za njegovo ime in upamo, da se bo ta promo vrnil, ko bo dovolj trden za trdo hrano. Toda precej vsakdo, ki ima ime blizu enega izmed psevdonimov St. Nicka, lahko pri tem posluje, dokler predstavljate veljavno I.D..

Ta darilo je del redne Robinove #NameThatChicken burger kampanje, ki daje javnosti priložnost, da poimenujejo svoj najnovejši sendvič. Piščančji burger je vse naravna piščančja prsa na žaru, vroči z rukolo, sira fontina, slanino in paradižnikovim aiolijem. Sveti yum. Zmagovalec tega tekmovanja dobi brezplačno piščančje burgerje za eno leto (ali dve) in vam ni treba imenovati Nicole ali Chris za vstop.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Pomagajte nam, da poimenujemo naš novi Finest Chicken Burger za priložnost, da dobite brezplačno burgerje za eno leto! Vnesite svoje ime v Twitterju s # NameThatChicken ali obiščite www.redrobin.com/namethatchicken, da pošljete svoje ime danes!

Objava, ki jo delijo Red Robin Gourmet Burgers (@redrobinjers)

Za tiste, ki nimajo dovolj sreče, da imajo imena Božiček, se prijavite na te super rojstne dneve, tako da boste imeli brezplačno hrano, s katero se veselite. Medtem ko govorimo o Rdečem Robinu, še vedno čakamo, da se tiste mlečne vino,.

Sledite Delish na Instagramu.