Življenje Kristin Cavallari se je precej spremenilo, saj so ji sledile vse kamere Plaža Laguna in Hribi. Ona je poročena mati treh z obutvijo in linijo nakita, vendar nekatere od največjih sprememb, ki jih je naredila, niso tako očitne, kot da bi se kadarkoli spraševala, ali jo proizvajalec prosi, da zapiše “divje črte” – AKA enolončke, ki jih je mogoče se povezuje v katerikoli prizor v predstavi, s čimer se lahko spremeni, kako si prikazan, in popolnoma prenoviti, kako ona poje.

“Po letih v očeh javnosti sem se sprijaznil s svojim telesom in, kar je najpomembnejše, mojim resničnim jazom,” piše Cavallari v svoji novi knjigi, Balansiranje na pete, ki pokriva vse od realnosti televizije realnosti do tega, kako zvezda ostane v obliki. Obstaja celotno poglavje posvečeno hrani, vključno s številnimi kuhinjskimi hišami in nasveti za zdravo prehranjevanje, ki jih lahko skušate krasti, kot …

Ona ne verjame v prehransko prehrano.

Med svojimi najstniškimi in zgodnjimi dvajsetimi leti, približno v času, ko je igrala v obeh realističnih TV oddajah, Cavallari pravi, da je nenehno preštevala kalorije in je bila obsedena le z jedmi z nizko vsebnostjo maščob, nizko kalorično hrano.

“… Že v srednji šoli sem si mislil, da bi se pri tem odvzela določena živila (sladkarije in ogljikovi hidrati) in omejila kalorije v telo mojih sanj”, piše ona, ki se pogosto omejuje na 1.800 kalorične prehrane pet dni a teden, nato pa binging na vse, kar je hotel čez vikend, včasih celo naročanje vzemenje za osem in split vse z enim prijateljem.

Laguna Beach

J. Merritt

Šele ko je zanosila, je začela spreminjati svojo prehrano, opustitev predelanih živil in prigrizkov z nizko vsebnostjo maščobe. Danes se izogiba hrani, ki vsebujejo gensko spremenjene organizme, in zdaj več pozornosti namenja oznaki sestavin kot števila kalorij.

Sprememba ji je pomagala, da se počuti “najsrečnejše in najzdravje, kar sem bil kdaj”, piše ona.

Kristin Cavallari

Alo Ceballos

Ona ima briljanten trik za izdelavo zelenega sokša kot sladoled.

Kot mnogi zvezdniki – Giada De Laurentiis, Kate Hudson in Danica Patrick-Cavallari pričnejo dan z zeleno gladko, le njena vsebuje pol čajne žličke izvlečka poprove mete. To je skrivnostna sestavina, zaradi katere je pijača (mešanica avokada, špinača in banane, predvsem) okus, kot mint sladoled tresenje – in lahko pomirja vznemirjen želodec, pravi.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Zelena smooooothie

Post je delil Kristin Cavallari (@kristincavallari)

Prodala je nekaj ključnih elementov shrambe.

Namesto belega ali rjavega sladkorja, Cavallari slavi pecivo s kokosovim sladkorjem in zamenjuje agavinski sirup za javor v receptih. Prav tako se trguje z belo moko za pira, rjavega riža ali ovsene moke in uporablja namesto kanua kokosovo ali oljčno olje.

“Ne jedo brez glutena, vendar se trudim, da bi se izognili rafiniranim proizvodom pšenice, saj so jim pokazali, da hitreje rasejo raven sladkorja v krvi kot nekateri sladkarije”, piše.

Kristin Cavallari

Brad Barket

V svoji kuhinji ne boste našli sladkorne žita.

Cavallari pogosto začne dan z zeleno gladko, če ima zgodnjo vadbo, v nasprotnem primeru bo šla nekaj boljšega, kot so jajca ali ocvrto jajce s kinojem, špinačo in slanino.

Druge priljubljene? Ovseno kašo se je vrtelo z mletimi lanenimi semeni, kokosovim oljem in javorjevim sirupom ter skodelicami s čiovo ovesjo čez noč z jagodami, čokoladnimi čipsi, obritim kokosom in mandlji.

Ona ima Hack za izdelavo kremastih juh – brez uporabe kreme.

Juha je ena izmed kosil na kavalariju (ko nima ostankov na roki), in ima domišljavo trik za ustvarjanje kremne juhe brez uporabe kapljice težke kreme: vpijejo vase vode v vodo, nato jih pirejo in dodajo jih v svoj standardni juho recept.

Posebno dobro deluje v šparglih in paradižnikovih juhah, piše.

Je velika vernik v datumskih noči.

Cavallari in njen mož, Chicago Bears QB Jay Cutler, poskušata nadaljevati redno nočno noč, nekateri njeni najljubši spomini pa so nočne prenočitve doma. Vpijejo steklenico vina, pogosto pa pripravijo miso lososa z brstičnimi kalčki, zrezek s krompirjem iz cvetače, ali enega izmed Cutlerjevih najljubših jedi, puščave in fižolovega obara s piščancem.

Pri nočitvah v družini imajo pogosto pleničarske hamburgerje, enchiladas s stransko solato ali piščančji tacos. (BTW, mnoge od teh receptov najdete v svoji knjigi.)

Kristin Cavallari and Jay Cutler

Todd Williamson

Ona lahko pije nevihte.

Čeprav se je odločila za zdravo prehranjevanje, to še ne pomeni, da je Cavallari izrezal sladkarije. Igralka pogosto Instagrams, kaj pekoča, kar vse naredi iz bučnih piškotov in jabolčnih pite v jeseni do piškotov mandljevega masla in kolačev skozi celo leto.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Nap časni čevlji ��

Post je delil Kristin Cavallari (@kristincavallari)

To je vrsta zmernosti, ki jo lahko dobimo.

Sledite Delish na Instagramu.