Če še nikoli niste doživeli bolečine, ki grizlja svežino popolnoma puhastih palačink, le v hladilniku najti prazno steklenico sirupa, potem ste zelo, zelo srečni. In zavidam ti. Več kot eno vikend zjutraj sem lebdela nad štedilnikom in se nato brcnil, ko je vse, kar je na vrhu, nekaj blazinic masla. To, moji prijatelji, naredi zelo žalostno nedeljo. Ampak sem se naučil novega kramlja, ki lahko v nekaj minutah popolnoma prihranite svoj vikendski brunch-vse, kar potrebujete, je nekaj spalnic.

Da bi prišli do nujnega sirupa za palačinke, ki bo nasprotoval gospe Buttersworth, potrebujete rjavi sladkor, vodo in kremo zob. To je to. Evo, kako je to storjeno:

Združite eno delno vodo z dvema deli rjavega sladkorja in ščetko vsakega soli in smetane z zobom. Segrevajte in neprekinjeno mešajte, dokler mešanica ne prileže precej močno, pri tem pa pazite, da je njegova temperatura z digitalnim termometrom previdna. Dodajte ščepec sode bikarbike, nekaj žlic vode, nato pa maslo z maslom in izvlečkom iz vanilije. Voila! YOu’ve imam masleno sirup za vaše flapjake ali vaflje v približno 15 minutah. Nič več brcnih časov.

sliko

Za celoten recept obiščite Serious Eats in nam sporočite, kako je prišla vaša serija.

Sledite Delish naprej Instagram.