Bazenske zabave so čudovite poleti. Obstajajo ogromne prehrambene plavitve, poleti, ki se igrajo, in morda nekaj zamrznjenih koktajlov. Sam’s Club je pravkar vzel naslednjo skupino za zabavo (ali katerokoli zabavo za to zadevo) na naslednjo stopnjo, čeprav s torto Mermaid.

sliko

Samov klub

Očarljiva, troslojna torta je odličen dodatek k katerikoli igrišči ob bazenu, ne glede na to, ali gre za rojstnodnevno zabavo ob morju, ali pa vi in ​​vaši prijatelji hodite na “gramozno poslopje za dan brez odraslih.

Torta je razkosana s spodnjo plastjo barvnih lestvic pod srednjim slojem, pokritim z brizganjem. Srednji sloj je krasen tudi mehurčki, in malo plastičnih morskih bitij, ki se nahajajo okoli torte. Gornji sloj je skupaj z morskimi rastlinami zaledenel, in naravno (z naravno) z repom sirupa.

Za 68,98 $ lahko dobite tritočkovno torto, ki služi 66 osebam (ali sem omenil, da je to PARTY tretma) ?! Če imate v mislih manjši obseg, lahko dobite dvotirno različico za 36,98 $, s 46 obroki.

sliko

Samov klub

Manjša različica je prav tako sladka. Namesto polnega razpršilnika so na vrhu talne obloge tik nad morskimi rastlinami. Per Užitek, torta je na voljo v čokoladi ali vaniliji. S sladko pridelavo, ki ga navdihuje morje, bo na voljo v Samovem klubu, ki se bo začel v petek, 20. julija.

sliko
Con Poulos

PREDNAROČITE ZDAJ Odlepite Cookbook, barnesandnoble.com